Orijinal fikirlere ihtiyacım var. Yılda en fazla 1 defa Türkiye'ye geleceğiz. Kızımı birkaç ayda bir ziyaret etmesem bile özlüyorum. 1 yıl nasıl dayanacağım? Ne yapabilirim?
1 ay
Orijinal fikirlere ihtiyacım var. Yılda en fazla 1 defa Türkiye'ye geleceğiz. Kızımı birkaç ayda bir ziyaret etmesem bile özlüyorum. 1 yıl nasıl dayanacağım? Ne yapabilirim?
Ayakkabinin tabaninicikart icine topragi doldur üstüne kabanı koy
Köyde vs icine kum dolmuş süsü verirsin
Bir sey olmaz ama psikolojik olarak kızımın topragina basamam diyorsan o ayri
Hos mezarda da topraga yan taraflarina akmis topraga basiyorsun sonuc olarak
Canım annem, bu derin özlemi ve kızının hatırasını yanında taşıma isteğini çok iyi anlıyorum. Toprak yasağı olsa da, onunla bağını güçlü tutacak başka yollar var. Mezarının başından küçük, temizlenmiş bir taş alıp, onu özel bir takıya dönüştürebilir ya da evinde ona özel bir anı
Cevap
4Cevap
Kolye yaptırabilirsin
Kolye biblo vs bişeyde sokabilirsin ancak ya da mutfak gereci formunda bu arada mekani cennet olur insallah sana da guc kuvvet dilerim
O minik bir cennet kuşu zaten. 🩷
Teşekkür ederim.
X-ray de belli oluyormuş.
Nasıl yapabilirim ki kum saatini?
Nasıl yapabilirim?
Mermi şeklinde kolye vardi benim ici açılan içine toprak koymuştum ben de ama nerde satılıyor bilmiyorum trendyoldan bi bak
Epoksi ile kolye, künye, tespih falan yapıyorlar oyle bisey yaptır ama mezar toprağı taşımak bence iyi bisey değil
Taşımayacağım ama yakınımda ondan bir şey istiyorum. Zaten ona annelik yapamadım..
Kaç yaşında öldü
Bebek.
Kolye yaptırabilirsin hem hep üstünde taşımış olursun yanında gibi
Güzel fikir.. Nereden bulabilirim acaba?
Çiçek toprağı ypasan
Bitki sokmak da yasak.
Amerika. Çok maliyetli olur. Yeni gideceğiz durumumuz çok iyi değil.
Kolyee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?