yani aylık net 10 bin TL cebime girse yeterli (tüm giderleri masrafları düştükten sonra)
yılda 120000 TL
bu mümkün mü tarımla ilgili bilgisi olan arkadaşlar
yani aylık net 10 bin TL cebime girse yeterli (tüm giderleri masrafları düştükten sonra)
yılda 120000 TL
bu mümkün mü tarımla ilgili bilgisi olan arkadaşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Köy nerede, iklimi nasıl, orada neler yetişir. Bunları araştır öğren. 10 dönüm yer güzel. Ama olduğu yerin iklimi önemli 😂
hocam öncelikle yorum yaptığın için teşekkürler
evet onları araştırcam ama burdan kabaca bi sormak istedim
benim köy toprakları oldukça verimli pek çok şey yetişiyor -iklim olarak orta karadeniz-iç anadolu karışık bir iklimi var
birde benim bu topraklar köyün farklı farklı yerlerinde yani bi yerde 1600 dönüm başka yerde 6000 dönüm başka yerde 2000 dönüm gibi... hani sadece bu gelir mümkün mü aşağı yukarı onu merak ettim
Yetişen ürüne bağlı çok daha fazla kazanabilirsin. Orada tarımla uğraşan diğer kişilere danışıp başla ekmeye biçmeye. Madem arazi parça parça sennde birkaç tarım ürününü birden ek. Bir yere buğday ek, bir yere mısır, bir yere ağaç dik odun olarak satarsın.
Ben kafadan atıyorum. Ben böyle dedim diye ciddiye alma fikrimi. O bölgede yaşayan kişiler bilir en iyisini.
evet çok iyi anladım demek istediklerini... aşağı yukarı kafamda da öyle şeyler var çeşitlendirmek önemli
Şehir neresi
eskişehir
ama merkez değil bir köy
Ya eskişehirde ne yetişir bilmiyorum. Bizim orduda fındık bahçesi yanında hayvan yanında arı felan var güzel gelir kaynağımız var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!