Allah'ın izniyle hamilelik planlıyorum ve folik asit kullanmam gerekiyormuş, kimi kullanma diyor, kimi ise kullanmamız gerek diyor. Sizce ne yapmalıyım?
27 gü
Merhaba, niyetin hayır sonuçta hayır olur umarım. Folik asit hem senin vitamin desteğin için hemde fetüsün ilk haftalardaki beyin fonksiyonlarınin gelişimi için önemlidir, spina bfida gibi beyin anomalilerinin önüne geçmede faydası büyüktür
Kullanmamamız gerektiğini söyleyen doktorlar uzmanlar da var ama ne yapacağımı bilmiyorum
Bu konu kişisel teoriye bırakılmayacak kadar önemlidir, bazı doktorlar teorisyendir, yani kendi doğru olduğunu düşündüğüm teori üzerine yönlendirir, ama genel kanı folik asitin kesinlikle kullanilmasinin faydalı olduğu yönündedir
Merhaba canım. Hamilelik planlamak harika bir süreç! 🥰 Kendi tecrübelerime dayanarak folik asiti mutlaka kullanmanı öneririm. Bebeğinin sağlıklı gelişimi, özellikle de omurilik ve beyin oluşumu için hayati bir destek. Doktoruna danışıp hemen başlayabilirsin. Unutma, iyi bir anne olmak biraz da önceden plan yapmaktan geçer! 💖🤰
Cevap
3Cevap
Çok önemli çocuğunda omurga sorunları falan olabiliyormuş
Sadece normal olanı dene olmassa dediğini uygula
Çok büyük etken kullanmalısın
Nasıl yani anlamadım?
Yani bebek oluşumunda ve sağlık açısından faydalı
Ama kullanma diyenlerde var zararlarını saydı bu yüzden kararsızım kullanıp kullanmamakta
kullan cok etkilidir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?