Çocuk & Ebeveyn Hamilelik öncesi folik asit kullanın diyorlar, 3 ay kullandım hamile değilim, bırakayım mı devam mı edeyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ne diyorsunuz, hamile kalamadığım halde folik asit kullanmaya devam etmeli miyim? gebelikte folik asit kullanımı Hamilelik öncesi folik asit kullanın diyorlar, 3 ay kullandım hamile değilim, bırakayım mı devam mı edeyim? Cevapla Gebelik Soruları Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 314 cevap paylaştı. Doktor kontrolünde folik asit kullanmak hamile kalmaya yardımcı olabiliyor doktorun ne söylüyorsa onu yapmalısın 0 0 Yorumla
haadfelsefem Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ben kullanmadım acaba zararı olur mu? Hamile kalsam şu an 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi öğrendin kullan sende ne kadar erken o kadar iyi Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Doktora danışarak mı kullanmaya başladın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ever Canım evliysen ve hamilelik dğşğnğyorsan muhakkak Yorumla
Fikim Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl kullanman hamileliği kolaylaştırır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya işte dedim ki 3 ay kullandım e hamilede kalmadım fazla kullanırım bu Seder zarar olur mu Yorumla Fikim +1 yıl zararı yok. bitene kadar kullan bırak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktor kontrolünde folik asit kullanmak hamile kalmaya yardımcı olabiliyor doktorun ne söylüyorsa onu yapmalısın
Ben kullanmadım acaba zararı olur mu? Hamile kalsam şu an
Şimdi öğrendin kullan sende ne kadar erken o kadar iyi
Doktora danışarak mı kullanmaya başladın
Ever Canım evliysen ve hamilelik dğşğnğyorsan muhakkak
kullanman hamileliği kolaylaştırır
Ya işte dedim ki 3 ay kullandım e hamilede kalmadım fazla kullanırım bu Seder zarar olur mu
zararı yok. bitene kadar kullan bırak
Bitene kadar kullan
Bırak
Doktora danis.