Bebek bezinde geceleri sızdırma sorunu yaşayan var mı, doğru bağlama ve beden seçimi işe yarıyor mu?

Kızlar selammm İlk bebeğimde sızdırma problemi yüzünden her sabah yatak çarşaf yıkamaktan helak olmuştum. "Bez mi kalitesiz, markada mı sıkıntı var?" derken işin uzmanıyla görüştüm ve aslında çoğumuzun fark etmeden çok basit hatalar yaptığını öğrendim. Sonradan fark ettik ki sızdırmanın asıl sebebi bez değil bizim bağlama şeklimiz ya da numara seçimimizmiş. Ben denedim ve bu taktiklerle sorunu çözdüm ama aranızda hala bu dertten muzdarip olan var mı merak ettim.

Örneğin paket üstündeki kilonun tam sınırındaysanız bez gece sıvısını kaldırmıyormuş, bi boy büyük bedene geçmek gerekiyormuş. Bi de bezi bağladıktan sonra bacak kenarındaki fırfırlı bariyerleri elimizle dışa doğru düzeltmezsek ya da aceleyle bağlarken cırtları yamuk yapıştırıp bezdeki numaralara göre eşit hizalamazsak sızdırma yapıyormuş. Ben bu detaylara dikkat etmeye başladığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım. Siz de bu tarz sızdırma sorunları yaşıyo musunuz, yoksa bezinizi doğru bağladığınızdan emin miydiniz? bzi molfix smart fit kullanıyoruz. siz hangi markayı kullanıyosunuz, yorumlarda dertleşelim😊

Bebek bezinde geceleri sızdırma sorunu yaşayan var mı, doğru bağlama ve beden seçimi işe yarıyor mu?