Birden ve yaşıtlarına göre erken ergenliğe girdiği için erken ve aniden gelişmesi durabilir, boyunu 1.78-1.80 yapabilir miyiz anne 1.50 baba 1.60-65 falan kardeşimin şu anki boyu 1.60-65 civarı
1 ay
Birden ve yaşıtlarına göre erken ergenliğe girdiği için erken ve aniden gelişmesi durabilir, boyunu 1.78-1.80 yapabilir miyiz anne 1.50 baba 1.60-65 falan kardeşimin şu anki boyu 1.60-65 civarı
Genelde anne babadan uzun olur erkek çocuklar o yüzden dediğin boylara gelmesi olası. Daha da uzun olmasını istiyorsanız beslenme düzenini ona göre yaparsınız ayrıyeten takviye verebilirsiniz.
Bir abla olarak kardeşimin kısa kalmaması için çabalayacam da o ne kadarını yapar bilemiyorum inşallah boyu 1.78 ve üstü olur
İnşallah 1.78 boylarına gelir çünkü ileride boydan dolayı dışlanacak alay konusu olacak ben de kısayım ama kadınım kadın da sıkıntı olmuyor ama erkekte sıkıntı oluyor bu arada teşekkürler
Boy uzaması her çocukta farklı seyir izler. Ergenliğe erken girmesi uzamanın duracağı anlamına gelmez, erkek çocukları genellikle ergenlik boyunca büyümesini sürdürür. Sağlıklı beslenme ve düzenli uyku boy gelişimi için çok önemli. İçin rahat etmezse bir çocuk doktoruna danışman en iyisi. 💖👩👦 Unutma, 'Annelik demek, ömür boyu endişelenmek demek!'
Cevap
4Cevap
Basketbol falan oynat uzasın
Oynamıyor
O zaman kısa kalsın
Tövbe de olm
O zaman dediğimi ywpsin
Daha yeni başlıyor film. Epey uzayacaktır.
1.78-80 olur mu
İnşallah ya bir abla olarak kardeşimin kısa kalmasını istemiyorum çünkü ileride boydan dışlanacak alay konusu olacak
Basket oyna tavsiye için
Gel
Basket falan yapmıyor ip atlattıracam ona
Uzar
1.78-80 olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?