Tüp bebek falan denedik yok tırt boşanıp başka biriyle evlenmek istiyorum.
24 gü
İyi ki olmuyor çocuk. En iyi evlilik çocuksuz evlilik. Doğacak Bebek büyüdüğünde cinayetten ölecek ya da trafik kazasından ya da pres'e elini kaptırıp elini kaybedecek.
Allah'tan dua edin ki iyi ki olamıyor çocuğunuz. Bizleri doğuran anne ve baba'nın en büyük kabahati bizleri doğurması zaten bir bebeğe bu dünyaya gelir misin kalır mısın diyemiyoruz.
Bir bebeğin altını bezlemek büyütmek bile zaten çile.
Şu an bile insanların fütursuzca ürüyor olmaları çok üzücü ve trajedi dolu.
Sadece empati yap... Düşün karın eşin sevgilin senin her hangi fiziki kusurundan dolayı tarı yolda bırakıyor. Elin yok gözün yok ve ya çocuğun olmuyor. Bu şekilde gerçekten vicdanın rahat ediyorsa boşa o zaman. Açık söğliğim çocuğu olmadığı için boşanıyorsan kadın gerçekten şanslı. Çünkü başka halukarda 3 tane çocuğu olup yürümesini ve ya görmesini de kaybede bilirdi. Ve ya o çocukların hepsi zihinsel ve ya fiziki engelli de ola bilirdi. Yine de terk edileceklerdi...
Kadini makine olarak gormesek
Evet çocuk istemek en doğal hakkin, ama bu konuya daha ince ve kibar yaklasabilirsin
Cocuk yoksa kadini napim demek yerine bence
Onu kirmadan ayrilmayi dusun her şey cocuk değildir
İsteyen evlatda edinir
Yıllardır çocuk sahibi olamayıp sonra çocuğu olan aileler var ama sen olmuyor diye boşarsan boşa. Allaha dua etmemişsin sonra da gelip burada çocuğu olmuyor en iyisi boşamak diye söylenirsin sen bi dua et bakalım ne olacak ve neden illa olsun diye zorluyorsun ki kadını olmuyorsa olmuyor yapacak bir şey yok Allah'ın takdiri ve git en iyisi evlatlık al yuvada binlerce çocuk ailelerini bekliyor
Ne allahı ne kitabı
Ateist misin
Konumuzla ne alakası var
Ne allahı ne kitabı dedin
Ya sabah sabah bi sus ablam be
Ne oldu işine mi gelmedi :D
Yok knk senin zeka seviyesi aşırı yerlerde sana laf anlatamam
Benim seviyeme gelemeyeceğin için kendini aşağıda görmen iyi o yüzden laf anlatamam diyon zaten bende sana anlatamıyorum zaten çünkü kendin o kadar yerlerde geziyon ki anlatamıyoruz
Hadi hayatım hadi kahvaltı yaptın mı sen
Sanane
aynısından
Susar mısın artık
Çocuk sahibi olmak anneliğin ve babalığın en güzel hediyelerinden biri, bunu ben de çok iyi biliyorum. Ama evliliğinizin temelinde eşinle paylaştığın sevgi, anlayış ve birlikte kurduğun hayat var. Bu zorlu süreçte birbirinize daha da kenetlenmelisin. Birlikte yürüdüğün yolu ve paylaştığın her anı hatırla. Kararını verirken kalbinin sesini dinle. 💖 Annelik, çocuklarına hep sarılmaktan daha fazlasıdır.
Cevap
16Cevap
Allah aşkına azcık merhamet azıcık ucundan be hiç mi Allah korkun yoktur?
Bu kadar çok cocuk istiyorsan gidip evlat edinebilirsiniz hem cocugunuz olur hemde sevap işlemiş olursunuz !
Ben olsam zerre sorun yapmazdım cocugumun olup olmamasını nasip kısmet bu işler 📿!
Böyle bir soruyu buraya soruyorsan aklının ucundan dahi geçtiyse boşan kadın kurtulsun
Kişiliğinin ne kadar berbat olduğunu bu sözlerinden ve buraya yansıtmandan tahmin edebiliyorum kadının kurtulacağına eminim
Ne alaka çocuk yoksa napim evliliği
Çocuk için mi evlendin şaka mısın sen
Halden anlamazsın sen
Çocuk bu kadar önemliyse gidersin evlatlık alırsın en azından bir sevap işlersin tamam illa kanından bir çocuk istemen çok doğal ama o evliliği yaparken tek amacın çocuksa kadına değer verdiğinden sevdiğinden evlenmediysen boşan cidden. Allah o kadının karşısına iyilerini çıkarır umarım
İkna edersem o dursun bi köşede imam nikahı kıyarım ikinciye bence en mantıklısı bu
Iy yok artık gerçekten bu düşünce yapısı ne sen cidden boşan o kadından git dengini bul diyeceğim de bu karaktere sahip bir insanın çocuğunun psikolojisini düşünemiyorum umarım bir an önce düzelirsin.
Gayet mükemmel çocuk yetiştireceğime inanıyorum ne bu ön yargı
Resmen kadını sadece çocuk istediğin için kullandığını belli eden ifadeler kullanıyorsun obu ds geçtim o bi köşede dursun ikinciyi getiriyim diyosun o kadının gireceği psikolojiyi düşünemiyorum bile kusura bakma reis ama dünya senin etrafında dönmüyor hiçbir kadın aa bu adamdan çocuğun olsun demiyor diyeceğim de bu kadar rahat olduğuna göre aklında ikinci kişi olarak düşündüklerin var buda psikolojik açıdan aldatmaya girer yani git ve o kadından boşan o mutlu bir hayat sürsün ama bu dileklerim senin için geçerli değil
Ya ne kadar büyüttün olayı oha yani üzerine böylesine uzun cümleler kurulacak bir durum yok ortada
Senin için öyle iğrenç bir insansın gerçekten
Ulan olmuyor karının çocuğu napim ömrümün sonuna kadar onunla mı evli kalayım
Yok sen anlamıyorsun galiba diyorum ki o kadınla sen sadece çocuk için mi evlendin duygusuz musun böyle bir şey içinde daha üstüne kadın getirmeyi planlıyorsun bu dediğinle de zaten kadını bir açıdan aldattığın belli AYRIL AYRIL
Defol git bak arkadaşım o kadını rahat bırak mutlu mesut hayatını yaşasın
Anan mı bacın mı sana ne oluyor
Yok kanka kadının hakkını savunuyorum
Bırak kendisi savunsun sanane
Kadının hiçbir şeyden haberi yok ki nasıl savunsun iğrenç insan
Git başımdan bu kadar çok konuşmaya devam edersen seninde kocan boşayacak
Kes be bide ortalıkta adamım dite gezer
Yok belli sende aldatılacaksın
Aldatmanın bahanesi olmaz şerfsiz
Niye kudurdun ki sen knk
Kudurmadım kankim kuduran kim belli sen belli ki hala nasıl iğrenç bir insan olduğunu kabul edemiyorsun
Benim suçum ne tam olarak
Senin suçun tam olarak karınla resmen çocuk için evlenmiş olman ve bunu kabul etmen aklında başkaları varken hala kadından ayrılmaman buralarda böyle konularda kendini rezil etmen her şekilde karını aldatman ve daha bir çok şey anlayabildin mi
hadi kabul ettim diyelim peki tüm bunlar seni neden ilgilendiriyor işine bak bela mısın
Aynen belayım
Kaybol
Kes be
Ya sabır
Ya bi defol
Lan sus sussss
Defolup git
Hala konuşuyor ya
La bi sktr olup git şurdsn
Şaka gibi :D
Aynen
Kes lan
Sabah sabah bi harbi sktr git
Lan sus o zaman sus
Defolup gidersen
Tg var mı senin
Sanane la
Cevap vet
Sanane sanane
*
Kes bi
Oe seni
Şşş
La ne diyon orsp evladi
Sövme lan
Sus be
Var mı tg yok mu
Sanane diyom sananneee
Gel bi sen
Kes la
Söyle kullanıcı adını
La bi kes diyorum defol git
Yanaş lan insan ol
Sen insan mısın da insanlığı nerden biliyosun köpek
Dayak mı istiyorsun
Hee aynen at hadi dayak nası atacaksan :D
Sen tg versene göstericem ben sana nasıl atacağımk
Habahahahshah patlatma lan git önce kadından ayrıl
Onu bırakıp seni alayım
Anneni de alsın birileri
Çirkinleşme o, e
Haahahaha sen hakediyorsun
Hepiniz aynısınız aw
Ayyynen
Sgg
Bu kadar rahatsızsan engelle sorudan canım
Canın seni yesin mi
Site düzeltmiş küfür etmiştim haha
😘😘😘
Üf bi git
Söyle tg
Sal
Lan söyle naz yapma hazır uyudu bizimki
Ya bi defol git serefsz seni
Sus lan qahpe
Etkek orspsuna bak sne
Git uyu oe
Sanane sanane bi rahat bırak artık beni
Çocuk önemli ya. Oğlum olmalı. Ben ayrılırdım.
Yazık değil mi yarı yolda bırakacaksın siz de evlat edinin
Belki sen dölleyemiyorsun
Sjhdhshshs
O seni boşasa keşke.
Yoo boşamaz ki
Bunu sorduğunu bilse boşardı.
Yok ben ara ara seni boşayacağım diyorum zaten
Senin olmasaydı o boşanmak ister miydi?
İstemezdi
İstiyorsan evlen sen bilirsin
Sağol
Boşan senin gibi bir öküzden kurtulur
Evlatlık edin 2. Eşininde çocuğu olmayabilir nasip işleri bunlar
Tıp ilerliyor yine de karar senin
Yapma reis. Ah alma.
Boşndığında ben evlenebilir miyim karınla
Boşan gitsin soru da troll zaten
Bu yüzden boşanıyorsan yazıklar olsun
Sorun senin siperminde dir 😂
Ayy çok komik denemek ister misin gel..
Sorunun karında olduğuna emin misin
Evet teşhis kondu
Yaşlar kaç sizin
29 ikimizde
Çocuksuz olmaz diyorsan bilemedim, zor karar ama başkada çare yok gibi.
Karından tıbbi anlamda hiç mi ümit yok?
Ya yok olmuyor işte
Ne kadar süre denediniz
Valla uzun bir süredir sevişiyoruz knk
1 yıl var mı
3 yıl oldu
Anladım
On zaman senin kararın
O*
Az önce de yaptık bakalım hadi hayırlısı
Hayırlısı
Sen evli misin