Geçen gün kızıma çok kötü bağırdım, bağırmadım, böğürdüm resmen. Çok pişman oldum, sonra özür diledim ondan ama beni çok zorladı. Dışarıdan duyanlar olmuş, bir de onu kafaya takıyorum. Napıcam ben l?
1 ay
Takma kafaya bence... Bunlar normal önemli olan bunun sürekli olmaması. Zaten çocuğunda sadece öfke kaynaklı bir sorun olduğunu düşünür. Kisisel algılanacak bir şey olduğunu düşünmez çocuk. Sadece şefkat ver. Bir annesin olabilir yorulmuşsundur kendini tutamamışsındır.
Bundan sonra daha dikkatli ol insan bunaliyor bazen bağırıyor biz de öyleyiz maalesef ama yorucu çocuk bakmak zor hak veriyorum size daha dikkat edersiniz çocuk kaç yaşında
10 yasinda
Himm yaşı da varmış kafasına takar artık o yaşta daha dikkat edin ne yaptı ki bagirdiniz
Sizin yaş kac
35 yaşındayım
Neyden dolayı kızdın Şahan gencmisiniz
Ben babanesiyle alakalı birsey söyledim dedikodu yapma dedi sonra babasıyla ilgili birsey söyledim onu savundu kızdım sofrayı terketmek istedi ben de bağırdım en gücümle
Anlık olmuş hepi babannesini savunuyor öyle tepki verdi
N
Aynen öyle
Sohbet etmek isterseniz dertlesebiliriz biraz ben de evliyim böyle durumlar geliyor insanın başına konuştukça iyi oluyor
Ekleyin isterseniz
İnsanlık hali olabilir. Kızından özür dile ve çevredekiler sorarsa onlara da ben değildim falan dersin.
Bunu fark ediyor olman bile harika bir başlangıç ❤️ Hepimiz bazen kontrolden çıkıyoruz, annelik sabır sınavı gibi bir şey zaten 👶🏻 Şimdi yapabileceğin en iyi şey, kızınla sakin bir anda konuşup “Bu senin suçun değildi, benim hatamdı” demek ve kendine de biraz şefkat göstermek 🌸
Komşular da çocuk büyütmenin ne olduğunu biliyordur, kafaya takma. Sen toparladıkça, o da toparlanır merak etme. Anneliğin kuralı şu: Mükemmel olmak yok, her gün yeniden denemek var 😉
Cevap
9Cevap
Öfke kontrolü problemini halletmen gerekiyor. Psikolojik destek al yoksa çocuğun zarar görecek.
Ondan özür dile ve onunla harika bir gün geçir gez toz alışveriş yap yemek yiyin afffeder annesi sonuçta
Hiç bir şey aile içine kimseyi karıştırma gönlünü alabilirsin
Kaç yaşında bu güzellik 🙏🏻
10 yaşında
Benim oğlumda o yaşta çok duygusallar
Konu neydi
Babasına asiri düşkünlüğü baba tarafına laf söyletmemesi ve en nefret ettiğim sofrayı terketmek istemesi
Ayrı mısınız babasından
Hayir birlikteyiz
Ee denilsin babasını nolmuş ki
yavaşla
Yaşı kaç kizinin
Kaç yaşındasın
35 yaşındayım
Kızın kaç yaşında
10 yasinda
Hmm geri unutur annesisin sonuçta bir şey olmaz hediye al biraz dışarı çıkar ama fazla şımartma
Ne yapmıştı seni o seviyeye getirirken
Ben babanesiyle alakalı birsey söyledim dedikodu yapma dedi sonra babasıyla ilgili birsey söyledim onu savundu kızdım sofrayı terketmek istedi ben de bağırdım en gücümle
Sen haklısın yaşı kaçta daha büyüklerin lafına giriyor
Ufak bir hediye al zamana bırak kendisi gelir merak etme
Kocan ilgili mi peki sana ve kızına
Evet ama babasıyla arası çok iyi bu canımı sıktı
Hmm senin eşinle aran nasıl normal de ve yatakta bu saatttw uyanık olduğuna göre yatakta kötü
Gayet iyi sorun yok
Hmm yatakta da iyi mi yani en son ne zaman yaptınız mesela özelden cevap ver istersen
Iyi
Şey senin fiziğin iyi mi peki boy kg n kaç merak ettimm
Konu neydi
Bu affedilebilir bir şey düzeltebilirsin
Umarım cok korktu ama ben o şekilde bağırınca hatta instada anne diyince böyle benim gibi böğuren biri vardi anne aynı öyle bağırdın diyo bana
Soruyu beğendim içini rahatlatmak istersen konuşabiliriz gönlünü snlama yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?