Direkt sevgili olmaya karar verdik. Ama ben yapamayacağımı anladığım için ilerlemeden sonlandırdım. Şu an da içime oturdu, acısını çekiyorum 😂 çok kötü ya bir hafta konuştuk sadece. Hoşuma da gitti çok
1 ay
Direkt sevgili olmaya karar verdik. Ama ben yapamayacağımı anladığım için ilerlemeden sonlandırdım. Şu an da içime oturdu, acısını çekiyorum 😂 çok kötü ya bir hafta konuştuk sadece. Hoşuma da gitti çok
Cevap
4Cevap
1 yıl konuştuğunu unutursun da bi hafta konuştuğunu unutamazsın
Hahaha maalesef bu durumu yaşayanlarla dalga geçiyordum ama şimdi ben yaşıyorum
yatağa attı mı senni peki
Saçmalama
cinsellik neden olmadı
Bir haftada ne cinselliği
e karşı mısın cinselliğe? sanırım zamanı gelmedi diye yapmadın ya da o işi bilmiyormuş
Konusunu açtı da tersledim
e neden? zamanı mı değil cinselliğe mi karşısın
Kardeşim zaten devamı gelmicekti ilerlemeden bitti. Bi sus ya
nerden biliyosun gelmeyeceğini devamının? hoşlanıdğın halde neden ayrıldın güzellik
Olmazdı ya o çok iyi biri hemde çok yakışıklı ben üzerdim onu. hak etmiyor böyle bişey. O yüzden.
bunun için mi ayrıldın? detayları anlatsana yan taraftan nasıl başladı neden bitti falan merak ettim
Konuştuk sesli arkadaş olmak istiyordum başka bi niyetim yoktu. Oda seninle konuşurken kendimi gerçekten iyi hissediyorum sevgili olmak istiyorum dedi boşluğuma denk geldi kabul ettim. O çok sevecen hoş güzel iyi kalpli biri. Çok delikanlı. Bende çok çabuk sıkılan biriyim. İlişkiye daha hazır değildim. Bitirmek istediğimi arkadaş olarak devam edelim dedim kabul etmedi. Konuşmayı bitirmek istedi. Böylece bitti ama şu an üzüntü yaşıyorum 😀 arkadaş olarak devam etseydik üzülmezdim bu kadar
Çokta yakışıklı be daha iyisini hak ediyor istese de bulur zaten
sen ilişkiyi kabul eder etmez bence buluşma ayarlalıydı. Cabuk sıkılan biri olduğunu bilip ilk önce kahve yemek yerdiniz buluşmada ikinci buluşmada seks yapmaya başlardınız. yoksa sen ayrılırsın bu tarz kızlar böyledir seks ile ayakta tutacaksın buluşacaksın ilgileneceksin konuşmayla olmaz
Çok saçmalıyorsun. Evlilikten önce sekse karşıyım. Oda evlilikten önce istiyor. Uzak mesafeydi zaten. Görüntülü konuştuk. Geleceğim yanına dedi. Ama olmazdı ya ben ona istediğini veremem
. Evlilikten önce sekse karşıyım. Oda evlilikten önce istiyor. Uzak mesafeydi zaten. Görüntülü konuştuk. Geleceğim yanına dedi. Ama olmazdı ya ben ona istediğini veremem
bence yapardın ya dayanamayıp
İleriye gitmezdim
en fazla ne yapardın
Sanane ya abaza kaynıyor
merak merak
Abazalıkta var
Ne acıklı bir aşk hikayesi ağlıycam 😂
Hahahah boşluğuma denk geldi
😄😄
Aslında Bu Sevgi Değil, Alışılmışkık.
1 haftada alışılmışlık olmaz olamaz ve çok mantıksız ona alışmadım. Hoşlanıyordum çom hoşuma gitti
Dert edicek Baska bir sey bul
Ah bu dopamin yok mu 🤦♀️
normal değil
Gördü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir haftada bile his oluşması gayet normal, kalbin takvimle çalışmıyor ki 🥲💔 Hele hoşuna gittiyse, kurduğun hayalin yıkılmasına üzülüyorsun aslında. “Olmadı” demek de cesaret ister, kendini bu yüzden suçlama. Biraz yas tut, sonra “demek ki kalbim hâlâ çalışıyor” diye sevin. Sonuçta kalp, mantıktan hızlı koşar ama daha çok tökezler. 🍼💕