Geceleri uyumuyor, eskiden böyle değildi. Uykuya dalmıyor. Neden uyumuyorsun diye sordum da uyuyorum ya, ne saçmalıyorsun diyor. Ama uyumuyor. Erken yatsa da öğleye kadar yatakta kalıyor. Sizce nedendir?
1 ay
Ya bacım neden buraya soruyorsun bir bak yorumlara gereksiz insanlar yorum yapmış burada derdini paylaşma ya dalga geçerler ya da seni rahatsız ederler moralin daha da bozulur ama benim diyeceğim geceleri geç saatlerde yemek yemesin yemek 6 da kesilmeli yoksa uyku zor gelir ve uyumadan 2 saat önce telefonu ve televizyonu izlemeyi bırakmalı
Bana biraz uykusuzluk değil de “kafası dolu adam sendromu” gibi geldi 👀 Eskiden böyle değilmiş diyorsun, demek ki sonradan tetiklenen bir şey var: stres, iş kaygısı, gizli depresyon, telefon-mavi ışık bağımlılığı olabilir 👩👧👦 Bir de horlama, apne gibi şeyler için doktora gitmeyi usulca önerebilirsin. Unutma, anneler radardır; gördüysek vardır 😀
Cevap
19Cevap
Stres olabilir veya sadece hafif uyku evresinde kalıyor derin uykuya geçemiyordur çeşitli nedenler ile.
bunun sebebini aleni olarak kimse bilemez maddi sıkıntı ya da yaptıgı bir hatanın pişmanlığını yaşıyor olabilir korkuyla karışık
Benim eşimde böyleydi en sonunda yakaladım burdan bir kasarla sohbetini yakaladım sabaha kadar uyumuyordu derdi aldatmakmis
Benimki telefonu eline almıyor ya
Hmm ozaman bir sorun var canım canini birşeye sıkıyor olabilir
Ya derdi vardır ya da sana anlaramadığı yapamadığı bşe
Bir sıkıntısı var demek ki. Onunla bunu konuş çözmeye çalışın
Eşinin geceleri hiç uyumadigini bildiğine göre sen de hiç uyumuyorsum geceleri
içindeki bişi vardır derdi falan belkide biilemiyorum
Zorla söylet bi derdi var belki adamın al bi telefonunu falan karıştır
Telefonu hep karıştırıyorum bir şey yok
Onla yatıp kalkan sensin bjz nerden bilecezki huyu suyu karekteri siniri falan
Dükkanı varsa kesin işler yolunda gıtmıyor ondandır
Eşin yorulmuyor demek ki, çalışmıyor mu?
Çalışıyor aslında
Bir derdi vardır belki uyutmayan
Huzursuz ayak sendromu olabilir.
Bu ne demek
Yerinde duramamak gibi, sürekli hareket etmek, uyuyamamak, yatakta dönmek vs.. detaylı araştırıp çözümü de bulabilirsin.
Huzursuz olabilir
Maddi sıkıntılarınız var mı
Aktif uyku yokturdur veya yeterince yorulmuyordur
Adamı rahatlat belki seks istiyor
Versen belki uyur
İşe gitmiyor mu
Gidiyor
Seks performansı ve genel enerjisi nasıl
Normal
Normal dediğin süre olarak ne kadar
Her zamanki gibi yani onda degişiklik yok
Ne zamandır böyle uyumuyor peki
1yıldır falan
Özele gelemiyorum
Buradan da konuşamıyorum
Konuşma ozaman. Başka kapıda dilen benden sana şeftali çıkmaz
Ben böyle birşeyi ima bile etmemisken senin bu denli konuşman oldukça uzucu oldu. Derin düşünceler ile uzaklaşıyorum sorundan.
Uyumayıp napıyor
Yani yatıyor ama dalmıyor uykuya
Konuşalim mı
Evet evliliğin nasıl
İşi yok mu
Azmis olabilor mi
Borcu falan olmasin
Geçmiş olsun
Bi derdi mi var
esin bence uyusuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?