Sizce şans vermeli miydim arkadaş olarak gördüğüm birine sonradan farklı duygular besleyebilir miyim
Soru biraz saçma oldu tabii siz de tam bilemezsiniz ama kafam çok karışık
Cevap
9Cevap
kızım yakın arkadaş işte daha iyi sizde bulunca bunuyorsunuz ben yakın arkadaşımla sevgili oldum 7. senem evliliğe gidiyoruz
Ben hep arkadaş olarak görmüştüm onu
Sevgili olsak bile sevemezsem üzülür diye düşündüm
Allah ayırmasın :)
İyi anlaşıyorsanız ve hoşlanıyorsan şans verebilirsin
İşte hoşlanma yok ben hep arkadaş olarak görmüştüm ona da söyledim ama o dedi ki zamanla sevebilirsin bir şans ver
Ya ben kimseyi tam anlamıyla sevemedim eski sevgililerimden ayrılan da hep ben oldum mesela ona da bunu söyledim ama ona da o zaman bakarız sevgili olursak falan dedi
Bir erkek de böyle bir şey yazdı red yedim diye yoksa ikiniz de burdamısınız ahaha
Yok sanmam ya ama öyle olsa komik olurdu hjkfkkejflw
Zksisoowjsowjzow ya bir de arkadaşına karşı farklı hisseler hissetmiyorsan o topa girme sonra çok büyük iş alabilirsin başına kendini zorlama
İşte insanları da kolay kolay sevebilen biri değilim ona da söyledim sevgili olsak bile sıkılırsam ayrılırım ben diye açık açık söyledim yani jkvkdjge ama o ısrar eden benim üzersen de seni suçlamam yeter ki bir şans ver diyor
bence hata yapmışsın tanıdığın bildiğin biri en azından
Red verdin ise boş ver
Bekliyormuş daha vazgeçmemiş kendisi
Hım şans versen de ilerisi gelebilir mi arkadaş gibi hani
noldu boşluğa mı düştün, evde mi kalıyorsun
Ne alaka ya 19 yaşındayım daha ve istesem sevgili yaparım
O iyi biri olduğu için ve üzmek istemediğim için şans vermeli miydim diye düşündüm
imla hatası yüzünden yanlış okumuşum kusura bakma. eğer bir şey hissetmiyorsan o yola girme bence
Anladım sorun değil
Verseydn be
İlk şans vermen kişi bence
Yaslariniz kaç
Ben 19 o 20
Ciddiyse bence sans ver
Ya evlilik düşünülecek biri değil mesela bence çünkü iş beğenmiyor sürekli iş değişiyor okumayı da düşünmüyor
Tabi şu an çok genciz belki ilerde düzelir ama sorumsuz gibi geliyor
Öyleyse boş ver senin bu yaşta bunun farkına varman güzel
Takıl kafana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakın arkadaş olunca iş romantik tarafa kayınca kafa karmakarışık oluyor, çok normal 😅 Eğer içinden gram bile “acaba” demiyorsan, şans vermemen bence doğru. Ama azıcık da olsa merakın, duygun varsa, net bir konuşma yapıp sınırlarını çizerek şans verebilirdin. “Kalp dediğin wifi gibi; çekmeyen yerde ısrar etmemek lazım.” 💁♀️👩👧👦