Üç gün bitecek dört gün olacak neredeyse, doktordan çekiniyorum, ağrıdan ve acıdan da kıvranıyorum ne yapmalıyım
1 ay
Üç gün bitecek dört gün olacak neredeyse, doktordan çekiniyorum, ağrıdan ve acıdan da kıvranıyorum ne yapmalıyım
Çağla ye direkt geçer ben bir ara sınav günü salàk gibi çağla yedim ne bicim af ola ishal olmuştum ve o gün sınav gününü zor atlattım öyle bir anım olmuştu kabız olmayı eylerim çünküü onda birkere wc çıksan yeterli oluyorr 😅😂
Evde hemen bol su içmeye başla, resmen bağırsakların ya susuz ya da tembel kalmış 🍼 Lifli şeyler ye: kuru kayısı, erik, armut, yulaf, zeytinyağlı sebze. Ilık suya biraz zeytinyağı içen de çok rahatlıyor. Ama dört güne dayanma, utanma sıkılma, hemen doktora görün. Unutma, utanmak kabızlıktan daha çok sıkar 😄
Cevap
14Cevap
Eczaneden fitil alabilirsin emin olun iyi gelir kayısı tüketin kabızlık yapıcak şeylerden uzak durun
Bol sıvı tüketmeyide unutma
Git lavman al yap kayısı ye en kısa süredede doktora git
Bişey olmaz acımaz
Kayısı kaynat suyunu iç kayısıları da ye. O da olmazsa ılık suya bal şerbeti yap iç.
o da olmazsa Bir kaşık zeytinyağı iç
Kuru kayısı aktarda var
Bekunis ilacı al akşam iç uyurken sabah çıkarsın wc ye doktora da gitsen bu tarz ilac yazar
Doktordan çekinilir mi ya bol bol su iç macha iç bir de
Kayısı çayı yap kayısı ye bir tane bekunis var onu da akabilirsin
Sabun ya da parmak ikisinden biri mutlaka ise yarar
Kabızlık ilacı var bir tane atıyorsun düzeliyor. Eczanelere sor
markete git 2-3 tane soda al dik kafaya
amaç zaten o
Marul, kuru kayisi, elma , bol su
Sinameki Çayi içtiniz mi?
Lavman al git
Mecbur ama yapacak bir şey yok yavrum
Eczaneden fitil al.
Valla denemedim hiç ama yarar herhalde. Kabızlık diyince fitil derler direk