Kocamın kısır olduğunu nasıl anlayabilirim. Çocuk konusu açıldığında konuyu kapatıyor?

Birbirimizi severek evlendik. Her şeyimiz mükemmeldi. İlk sevgilimden olan çocuğumu kabul etti. Babalık yaptı. Bundan hakkını asla ödeyemem o serseri beni ve kızımı kabul etmezken başkasının çocuğu gayrimeşru çocuk demedi. Babalık yaptı. Bir bu var. Kızıma aşırı şekilde olan düşkünlüğü. Ancak son zamanlarda ve aile büyüklerinden. İkimizin çocuğu konusu açıldığında konuyu kapattırmaya çalışıyor. Konuşmuyor. Başka konuya geçiyor. Susuyor falan. Anlayamıyorum. İlişkimiz de çoğunlukla korunmuyor zaten benim için sıkıntı değil ama ilk ilişkilerimizde falan isterdim ancak korunmadı. Bir hastalığı falan mı var bana mı söyleniyor diye düşünüyorum. Belki o yüzden kızıma çok düşkün. Onu kırmadan anlayabilmemin yolu yok mu hastanede falan bir örnekle anlayamazlar mı dna testi gibi. Cidden bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum onu rencide etmek istemiyorum. Bana söylemesini isterim böyle bir şeyi varsa.

Kocamın kısır olduğunu nasıl anlayabilirim. Çocuk konusu açıldığında konuyu kapatıyor?