Bir kadın anne olmak istemiyor mesela ve dayatıyorlar? Cidden özürlü mü bu insanlar
1 ay
Cevap
6Cevap
cahillerdir takma
Yapabildiği tek şey üremek onunda doğru düzgün yap diyorlar
Kız arkadaşlarımın birçoğu tıp okuyor, sen
Ufak at da civcivler yesin 1 milyonmuş 🤣🤣🤣. 1 milyon ile 1 milyonuncu da Tıpa girerdi. 250 binin üstü bile mimarlığa giremiyor
Değil dayatmak hoş değil ya dayatanlar kesin cahil insanlar
Bu nasıl soru doğanın kanunu bu
Doğada nikah diye bir şey yok. Hatta doğada hayvanlar önüne gelene tecavüz ediyorlar doğanın kanunları bu ise annen doğanın kanunlarına uydu mu?
Kardeşim ne sacmaliyorsun ben Müslümanım ailem müslüman cok az minicik dusunursen anlicaksin ama yaşın küçük olduğu icin böyle normal karsiliyorum
Doğanın kanunu üremek mi? Müslümansın 5 vakit namazını kılıyor musunuz hepiniz? Doğanın üreme kanunundan önce Allah’ın 5 vakit namaz kanunu var ya
Evet İslam'ın şartı 5 sadece namaz değil diğer şartlar da var bilip bilmeden neden yorum yaptın onu anlamaim beni ailenle karistirma
5 vakit namaz kılıyor musun?
Kılıyorum tabi ayrıca bunun soylemenin ne sana ne bana faydasi yok Allah için yapıyoruz sonuçta kalpler yalnzica Allah'ı anlamakla huzur bulur
evet annelik o kadar yüceltilecek bişey değil
Annelik bencilliktir bence insanlar arasında.
En önemli konu bu
Şaka mı bu,
👎🏻. Cehenneme gidersek toptan görürsün hayatın anlamını
En azından çocuğum gitmez cehenneme. Ve annelik insanı cennete götürmez. Hatta kuranda birçok insanın çocuklarını kendi inançlarından dolayı cehenneme sürüklememesi ile uyarılır 👎🏻
Peygambere dair her hadis sahih değil 👎🏻. Cennet sadece Allah’a iman etmiş ya da Müslüman olan ve namazlarını kılan, iyi amelleri günahlarından ağır basan Allah’ın merhamet edip cennete koyduğu kişilerin ayağının sltındadır
🤣🤣. Tekasür suresi : Rahmân ve Rahîm Allah’ın adıyla
1. Mal, evlat ve akraba çokluğu ile övünmek sizi öyle aldatıp oyaladı ki,
2. Nihâyet kabirleri ziyâret ettiniz.
3. Hayır! Böyle yapmayın! Yakında bileceksiniz.
4. Hayır! Hayır! Elbette yakında bileceksiniz.
5. Hayır! Eğer gerçeği kesin bir bilgiyle bilseydiniz böyle yapmaya cür’et edemezdiniz!
6. Siz, o kızgın alevli cehenemi mutlaka göreceksiniz.
7. Sonra elbette siz onu, gözünüzle ayan beyân göreceksiniz.
8. O gün, bütün nimetlerden kesinlikle hesâba çekileceksiniz!
Bencede öncelik kişinin isteği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kimseye annelik dayatılamaz, dayatılmamalı da 🧡 Anne olmak bir “kadınlık görevi” değil, tamamen kişisel bir seçim. İstemeyen asla zorlanmamalı. İnsanlar kendi seçimlerini “tek doğru” sanınca böyle saçmalıyorlar. Sen bedeninin, hayatının patronusun. Unutma; herkes çocuk yapar, önemli olan insan büyütmek 😉