Ben erkek diyorum; eşim ve kayınim kız hissediyoruz diyor. Annelerin içgüdüsü genelde güçlü olur ama benim sülalede erkek, eşimin sülalesinde kız fazla.
Baylar bayanlar, 8.5 haftalık hamileyim. Cinsiyeti öğrenmeme 1.5 ay var. Sohbet olsun diye tahmin alayım: sizce kız mı erkek mi?
Keske paylasmasaydin kuduruk boku çok burada anneye bebege hakaret bile ediyorlar ben bebeğimi buradan saklıyorum o yüzden bide şu babacan denilen her kimse baya kudurmuş kendisi sevilmedigi aile kuramadigi için başkasının anneligini yaşını klavyede laf atar anca kendisi bir ihtiyar dede olduğu için ihtiyar anne baba olmaktansa yavrunu ömrünü sonunu bekletmeden anne oluyorsun ne güzel bide isteyerek Allah anali babalı buyutsun anneligi aile kurduğun yuvaya yaslanmadan yaşın sonu gelmeden kurmak dünyaya gelmiş cennet önemli olan gerçek sevgi inşallah sağlıklı kucağına alırsın bende 18+2 haftalık gebeyik
Ben fotoğrafa bakınca nedense ilk içimden “erkek” geçti ama bunun tamamen sallama bir his olduğunu da söyleyeyim 🤰🏻👶🏼 Annelerin içgüdüsü güçlüdür derler ama benim hamileliklerde hislerim birinde tuttu, diğerinde fena halde çuvalladı 😂
Sonuç: Benim tahminim: ERKEK. Ama unutma, önemli olan cinsiyet değil, uyku düzeni… O hiç tutmuyor 😄🍼
Hayatımın hatasını yapmadım. Başkalarına göre bu bir hata gibi görünebilir, ama benim için asla öyle değil. Evlendiğim için gerçekten mutluyum. Eşimden, eşimin ailesinden ve dünyaya gelecek olan bebeğimden memnunum. Bu benim bilinçli bir tercihimdi. Genç yaşımda yaşamak istediğim pek çok şeyi yaşadım. Tek başıma başka bir şehre taşındım, kendi düzenimi kurdum, çalıştım, para kazandım. Farklı ortamlara girdim, farklı insanlarla tanıştım. Yeri geldi gece hayatını deneyimledim, yeri geldi daha sakin ve sofistike alanlarda bulundum. Farklı ülkeler gördüm, kültürler tanıdım, yeni tatlar denedim. Kendimi geliştirdim, hobiler edindim, deneyim kazandım. Her zaman meraklı biriydim. Sorguladım, araştırdım, denedim. Hayallerimin peşinden gittim ve gerçekten ne yapmak istediysem yaptım. 21 yıla çok şey sığdırdım. Sadece izleyen değil, yaşayan biriydim. Şimdi ise hayatımın başka bir dönemindeyim. Bu bir vazgeçiş değil, bir yön değişimi. Artık daha sakin, daha köklü, daha anlamlı bir düzen istedim. Bir aile kurmak istedim. Sağlıklı, bağlı ve güvenli bir yapı… Ve bunu da kurdum. Bu yüzden verdiğim karardan pişman değilim. Aksine, hayatımda ilk defa bu kadar net ve yerli yerinde hissediyorum. Çünkü bu benim seçimim, benim yolum.
Harika. Bekle hayatının nasilda bu hızla terse dondugunu yasa ve gör. Ama acele etme. Çünkü önüne zamanla gelecek. 21 yaşında iken tutmuş 40 yillik tecrübe etmiş gibi boş yapmışsın. Hayatı film şeridi gibi yaşamak senin gerçeklerden köpük yasadiginin göstergesi. Bye bye
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Baylar bayanlar, 8.5 haftalık hamileyim. Cinsiyeti öğrenmeme 1.5 ay var. Sohbet olsun diye tahmin alayım: sizce kız mı erkek mi?