Selam göbekten tahmin yapar mısınız sizce erkek gibimi duruyo kız gibimi :)) 😂

Incicınar sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Annem derki arkadan bile belli ise hamile oldugu kızdır
5-6aylik erkek galiba
olsun sagklikli olsunda cinsiyeti farketmez, tek cocuk düsünmüyosaniz belki ikincisi karsi cinsiyetten olur. bende hayirlisiyla bu persembe ögrenicem cinsiyetini 4bucuk aylik olduk ama son gittigimizde göstermedi ne oldugunu. bendede kimisi karnin yuvarlak kiz olucak diyo kimisi arkandan hamile oldugun belli degil erkek olucak diyo, kimisi eksimi yoksa tatlimi yiyon diye soruyo diyorum ne tatli ne eksi ben tuzlu yiyorum, ne olursa olsun tuzsuz yiyemiyom :D migdem fazla bulanmadi bilenler erkek diyo. saglikli hayirli evlatlar olsunlarda
yanilma payida var, bazilerine doguma kadar kiz diyolar erkek doguyo, ötekilere erkek diyolar kiz doguyo, siz ikisinede hazirlanin, son anda eyvah hersey pembe ama erkek geldi olmasin :) kacinci aydasin. bir aileye öyle olmus doktor hep kiz demis bunlar herseyi pembe almis odayi bile pembeye boyamislar, erkek ismi düsünmemisler bide dünyaya geliyo bakiyolar erkek, ne erkek ismi var ne erkek esyasi, biz herseyi iki cinsiyetede uyucak renkte bakiyoruz beyaz yesil gri
Ne bilelim ablacım doktora git sen en iyisi 😂😂
Ben de erkek diyorum ya 😁 ay da 7 olsun
Ultrasonlu gözlerimle bakıyorum, erkek.
24 haftalık hamilesinizz
Erkek
Kız ve 5 aylık.
Erkek olacak😂
Erkek olcak bu
Kız gibi
5aylik erkek
5 aylık kız gibi duruyo
Kizz