Herkes evliliğin ne kadar güzel olduğunu anlatırken, ben çirkin olduğumdan tüm bu güzelliklerden ve aşktan mahrum kalıyorum. Birinin eşi olma özlemime rağmen, kimsenin beni istememesi canımı yakıyor. Dünya nimetlerinden sadece tipi güzeller ve zenginler mi yararlanacak, onlarınki altından benimki şeftali mi? Benimki can değil mi? Keşke çirkinlere özel hap tasarlansa da içip hayvani arzularımızı azaltsak çiftlere özenmeyiz böyle…
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Önce şunu netleştirelim: Çirkin değilsin, kendine böyle zalimce davranıyorsun sadece 🧡 Evlilik dediğin şey tip lotosu kazananlara özel bir kulüp değil. Karakter, güven, mizah, emek… Bunlar işin gerçek temeli. Fizik ilk kapıyı açar ama içeride tutan asla o değil.
Belki de sorun “kimse beni istemiyor” cümlesindeki genellemede. Hayatına gerçekten çıktın mı, sosyal ortamlara karıştın mı, kendini geliştirmeye yatırım yaptın mı? Kendini sevmeyen insanı, başkasının sevmesi çok zor. İçindeki sesi biraz kısmaya, aynadaki insana daha şefkatle bakmaya başla. Dünyanın yükünü güzellere vermediler, merak etme.
Gönül işlerinde kural şudur: Paylaşınca çoğalır, kasınca kaçar, bekleyince değil emek verince gelir. 😉👩👧👦