Çocuğunuz oyunculuğa meyilli olsa ve "Baba, ben oyuncu olmak istiyorum" dese, destekler misiniz bu
2 ay
Çocuğunuz oyunculuğa meyilli olsa ve "Baba, ben oyuncu olmak istiyorum" dese, destekler misiniz bu
Cevap
10Cevap
Önce eğitim derdim. Oyuncu dediğin şey taklacı güvercinle eşdeğer. İçi dışı boş ego tatmini.
Valla açıkcası ben bu hayatta egosu olanlar kazanır felsefesini savunuyorum keşke zamanında bende egolu olmuş olsaydım şu an belki çok başka diyarlardaydım bırakın çoğunuz egolu olsun ya da siz kendiniz egolu olun çünkü egolu olmanın size hiçbir zararı yok aksine artısı var
Kendini insanlara mı ezdirecek pardon alçakgönüllüğün bir faydasını göremedim ben şuana kadar aksine zararlarını daha çok gördüm
Desteklerim ama önce neden olmamasi gerektigini ona gosteririm
Neden
Aşırı torpil donuyor, tataf olmani isteyen cok kisi var, siyasi boyutu var, unlü olmanın zorluklari var, kotu niyetli insanlari cok fazla. Asiri emek verip hic bisey elde edemeden sektoru birakan binlerce insan var
Yani illa siyasi görüşümü oy verdiğim siyasi partiyi değiştirmem mi gerekiyor
Potansiyeli varsa desteklerdim. ama sistemin ziyan edeceğini anlarsam karşı çıkardım.
Ben malımı bilirim, ergenlik çağllarında oyuncu olmak istemeyen yok zaten, önemli olan gerçekten oyuncu olacak kapasite var mı yok mu, o ışığı görürse tabi ki desteklerim
O ışık yoksa da senden oyuncu olmaz bu hayali bırak ders çalış derim
Valla benim şu hayatta deneyimlemek istediğim şey herkes ana karnından oyuncu diye doğmuyor hayır eğitimini almak istese kendini geliştirse desteklemezmiydin
Oyunculukta tip önemli doğuştan gelen bir yetenek olmalı o önemli eğitim meğitim para tuzağı bacım Allah aşkına milyonlarca insan eğitim alıyor hangisi oyuncu oluyor
Oyuncu olanlar futbolcu olanlar bunlar sokakta gezerken birileri keşfediyor Gel bizim ajansa diyor vs öyle oluyor yani bi sürü oyunculuk eğitimi vere yer var bi işine yaramaz paranı alır sadece
Ekranlara çıkmasamda eğitim almak isterdim bunu gerçek hayatta kullanmak için ayrıca tipimde fena sayılmaz ekranlara çıkan ne sıradanlar gördüm konu illa çirkinlikse misliyle çirkin alıyorlar biraz kaba oldu ama öyle
Desteklemeeem ne olacak bildiğini okumayacwkmı yine kontrollü şekilde kabul ederdim herhalde
Kızın veya oğlun oyuncu olsa izin vermemezlik yapmazdın yani dimi
Evet
Kendine zarar olmayacak hertürlü mesleğe saygı duyardım☺️
Babasına demiş beni ilgilendirmiyor mlsf
Yok sana da dese bitek babası değil
Olsun ya bir yaştan sonra karışamam kocaman insana.
Gerçekten böyle anne babalara bayılıyorum olması gereken budur sonuçta sen doğurdun diye senin malın değil
Evet elinden geleni yapardım
Kesinlikle destek olurdum
bens ektordeyim destekelrim
Yok yanında olurdum.
İstemezdin?
Belki.
Belki diye düşündüren ne kuşkun mu var
Dururdum tabii ki
Ne güzel
Direk arkasinda olurdum
Ne güzel valla kızın çok şanslı gerçi erkek çocuğuna ayrıcalık tanırsın belki
Harikasın işte bu
Peki her rolü oynasa kabul eder misin
Soruya bak sence bu mümkün mü
Kızım olsan arkanı yalardim
Ne diyorsun sen be oe sq
Pedofili osqw cocuğu s q yazma
Defol git pis sapık
Şrfsz pis tvczcü
Senin ağzını burnunu kırsalardı keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oyunculuğa yeteneği ve isteği varsa, ben desteklerdim ama koşulsuz özgürlük de vermezdim 👩👧👦✨ Hem iyi bir ajans, iyi bir hukuk desteği, hem de sağlam bir eğitim hayatı şart derdim. Yani “hemen ünlü ol” değil, “önce kendini koru, sonra parılda” modu. Sonuçta anne motto’su: Işık saç ama priz nerede, onu da bil. 😄