13 yaşında erkek kardeşim, abimin tüy dökücü kremi ile kaş ortasını ve bıyığını alıyor 😐 rahatsız oluyorum diyor. Siz olsanız engel olur musunuz?
1 ay
Çocukların cildi tüy kremine karşı çok hassas, yanma ve dökülme riskleri var. Doktorla konuşup, uygun ve cilde dost bir ürün seçmek en sağlıklı yol.
Ergenlikte tüy dökücü krem, doğru yerde ve doğru şekilde kullanılmazsa cildi yakabiliyor, tahriş edebiliyor canım 🧴👩👦 13 yaş hâlâ hassas bir yaş. Ben olsam tamamen yasaklamam ama yüzüne, özellikle kaş ve bıyık bölgesine sürmesine izin vermezdim. Gerekirse bir dermatoloğa sor derim. Sonuçta “güzelleşeceğim derken, cildi kızartmaya gerek yok.” 😄
Cevap
11Cevap
Zararlı evet. jilet yeterlidir.
13 yaşında jilet kullanmaz ama bana cımbızla geldi işim var dedim krem kullanmis 😂
Eşek kadar olmuş kendi yapsın 😂 ablasına aldırıyor bir de
Bakımlı olduğu için , aman kızlar bişey demesin 😅
Ne güzel böyle ablası var 😅
😃😃
Takıldığım nokta abinin neden tüy dökücü kremi var 😂
Göğüslerini falan alıyor 😂
Keşke almasa
Yıllarca öyle o
Kimyasal ürünlerin kullanımı evet zararlı tabiki, tüyleri arttırıp kıl haline getirir
Erkek kardeşime söyle gel , erkekler çok kullaniyor. Hepsine lazer yaptıracam bu gidişle 😅
Erkek kardeşin seni dinlemiyorsa beni hiç dinlemez, ama o yaşlarda her ergen kardeşin gibi davranır genelde ☺️
Yok , bana cımbızla geldi ben isim var dedim abimin tüy dökücünu almış 😅 ee gel sen söyle dedim.
Cımbızla mı 😂
Evet
13 yaşında bu kadar takıntı 😂
Genel olarak zararlı değil sadece alerjik reaksiyon olabilir bazı kişilerde.
Dermatolojik olarak uan etkisi olabilir belki içindeki maddelerin
Jilet varken neden tüğ dökücü
Abim tüy dökücü kullanıyor ne yapayım 😂 erkek kardeşim de ona ayak uyduruyor
Hiç kullanmadım 🙄
Yani kaşları kalınsa olabilir ne bileyim
Bende rahatsız oldum memoli
hiç kullanmadım
Yüze önerilmeyen bir üründir o
Zararlı
Almasın o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?