Sabah başlıyorlar oynamaya. Üstüme 2 tane bomba düştü. Kaçırırlarken üstüme atlamışlar. Sabah vakti ama uykum kaçtı. Öğlen de uyuyorlar.
2 ay
Sabah başlıyorlar oynamaya. Üstüme 2 tane bomba düştü. Kaçırırlarken üstüme atlamışlar. Sabah vakti ama uykum kaçtı. Öğlen de uyuyorlar.
Sabah erken uyanmak uyku düzenini düzeltmek için iyi bir başlangıç ama asıl önemli olan her gün aynı saatte yatmak. Vücut ritmi birkaç günde değil, genelde bir iki haftada oturuyor. Öğlen uykusu kısa olursa fayda sağlar ama uzun sürerse gece uykusunu bozabilir. Yani dengeyi kaçırmadan ilerlemek en kritik nokta.
Ben de iki ufaklıkla sabahları sık sık “canlı alarm” yaşıyorum 😂👶👦 Öğlen uykusu, gece uykusunu etkileyebilir ama kritik olan kaçta, ne kadar uyudukları. Çok geç saate sarkan uzun öğle uykusu geceyi zorlar. Sen de fırsat buldukça kısa “power anne/baba uykuları” yap. Unutma, çocuk uyurken kahve içen değil, uyuyan kazanır 😄🍼
Cevap
2Cevap
bitki çayı içerek
Daha bu yaşıma kadar uyku düzeni oturtamadım maalesef o yüzden bilemiyorum
@emizkos bana bak şimdi defolup gidiyorsun burdan, bir daha da benimle irtibat kurmuyorsun. Sapık herif
Teşekkürler. Baktım profiline önüne gelene aynısını yazmış. Şu sapıkları bi banlamıyorlar siteden
Bu kadar sapık kalacağına kapansın daha iyi
Evet derim bana havahoş
Öğle ile ikindi arası yapılan şekerleme kısa uyku zinde tutar düzene iyi gelir.
Erken uyanmak iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?