Arkadaşlar 25 yaşındayım hala annem telefonuma müdahale ediyor sizce ne yapmam gerek bu durumda ki
1 ay
Cevap
13Cevap
olur mu oyle sey yaaa fabrika ayarlarina donun bastan kurun. ya da baska telefon alin evlenecek yasa gelmisiniz artik olmaz
Bilgilerim silinir
Yedekleyin ben size destek olurum o konuda
ya da hesap falan degistirin bir sekilde
Büyüdüğünü, kendi kararlarını alabileceğini ailene belli etmek lazım
Bana sen daha çocuksun ve biz ölene kadar kontrolümüzdesin falan diyorlar ki
Ailen kafayı yemiş o zaman kusura bakma, ekonomik özgürlüğünü eline alıp kurtul oradan
Kendileri her zaman kontrol ediyor ben ayrı evde kendi evimde yaşiyorum ve calişiyorum ama hala telefonum ya da sürekli gelip beni denetliyorlar
Ayrı yaşamana rağmen üstelik? Ee izin verme sen de madem artık kendi ayakların üzerindesin, burada sende hata var. Çizgini çekmen gerekiyor
Kendileri red ediyorlar ve sert bir şekilde müdale ediyorlar ayrı bir ülkeye taşinacam yakında ama hala kontrol etmek istiyorlar
Ret etseler de direteceksin, ayrı bir ülkede isteseler de edemezler zaten. Öyle bir çözümün varsa uygula, sana hayatı dar ediyorlar belli ki
"Anneciğim, yanlış anlama bu hareketlerin beni rahatsız ediyor. Bana güvenmediğini düşünüyorum. Lütfen telefonuma müdahale etme. Bu yüzden tartışmak kavga etmek istemiyorum" diyebilirsin bakalım ne diyecek.
Dinlemiyorlar ki beni sen daha çocuksun ve ne yaptığını bilmiyorsun falan diyorlar ki
Demekki iletişim fazla kurmayıp hayatına odaklan çalış büyük kararlar harici her şeyi anlatma
Kendileri her zaman kontrol ediyor ben ayrı evde kendi evimde yaşiyorum ve calişiyorum ama hala telefonum ya da sürekli gelip beni denetliyorlar
Göz önünde olmayınca endişe ediyorlar zarar görmeni istemiyorlar yarın bir gün evleneceğin zaman kızım temiz diye emin konuşmak istiyorlar
Müdahale etmesine izin verme sert çıkmalısn çocuk olmadığını onlara göster sana pek güvenmiyorlar sanırım
Bana direk güvenmiyorlar
Güvenlerini sağlaman lazım neden güvenilmiyorsun mesela bu bile önemli
Böyle bir hayat yaşanmaz. Geçmiş olsun.
Evet ya baya
Biraz baskıcı bir ailen var sanırım
Ee yuh yani. Evde cocuk gibimisin?
Ayrı evde yaşiyorum ve ev benim ve calişiyorum diyer yandan da ki
normal bir durum değil bu 15 yaşında degilsin
Ve burada gezinebiliyor
Biraz baş kaldırm
Kendin olmaya karar ver ve adım at
Ağla
Bune be
burada geziniyorsun çünkü
Şifre koy
Şimdi video izlesen veya biryle yazsissan hemen geçmişi Dilmen gerek
Silmen gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
25 yaşında hâlâ ebeveyn denetimi gerçekten fazla kontrolcü bir tutum 🙈📱 Önce sakin bir zamanda, suçlamadan “Ben artık yetişkinim, mahremiyete ihtiyacım var, bu beni geriyor” diye açıkça konuşman gerekiyor. Gerekirse şifrelerini değiştir, sınırını net koy. Unutma, anneye sınır koymak saygısızlık değil, kendine saygıdır. “Annelik de wifi gibi; çektiği yere kadar!” 😄👩👧👦