Özelime karışan, telefonumu kısıtlayan saygısız kardeşime nasıl bir sınır koymalıyım?

Kendileri her türlü haltı yerken benim WhatsAppıma, benim Facebook'taki mesajlarıma, benim KSDeki sorularıma bile bakıyorlar hiçbir özel denen bir şey kalmıyor. Bir bakıyorum Antalya'daki kardeşim benle ilgili her şeyi öğrenmiş, öteki kardeşim her şeyi aktarmış, bu da beni rahatsız ediyor çünkü kendisini sevmiyorum. Kendine gelince "özel" denen bir şey bilir misin sen diyor, başkasına gelince her şeyleri yapıyor, çok seviyesiz biri. Onun yüzünden 2 senedir telefonumu alamıyorum. Annemin telinden bakıyorum her yere, yoruldum. 5 yaşındaki çocuğun telefonu var, o çocuk yüzünden 2-3 senedir telefon verilmiyor bana. Bu kadar terbiyesiz, saygısız birini görmedim. Bir de insanların eşyalarını izin almadan kullanmayı kendinde hak görüyor, kaç defa duş jelimi, kendi kişisel vücut sabunumu kullanmış. Sen erkeksin, ben kızım, oluyor mu bunlar? Daha bu da değil, benim telefonumdaki özel görüntülerime bakıyor, özelimi anneme babama söylüyor. Kendisi kaç kızla yatmış, bana gelince çok ahlaksızca, kişiliksizce davranıyor.

Özelime karışan, telefonumu kısıtlayan saygısız kardeşime nasıl bir sınır koymalıyım?