Ben kocama illaki yemek yapıyorum, çok yorgunsam bile makarna, salata vs. yapıyorum ama yine her türlü o yemeği yapıyorum, bir yerimden bir şey eksilmiyor bunu yaparken
1 ay
Yemek yapmak bir zorunluluk değil tamamen paylaşım meselesi yorgunken de yapman güzel ama ilişki tek taraflı emekle yürümemeli bazen o da sana destek olmalı önemli olan denge ve karşılıklı değer görmek
Ben yemek ve ev işi yapan erkeği erkek gibi göremem soğurum mümkünse yapmasın yapmasını istemem
Sen nasıl istersen öyle olsun o zaman
Hasta olursun enerjin olmaz tabi ki olur.
ama şunu anlamıyorum mesela hayır yapmaz diyenlere hep şunu sormak istedim mesela kadın akşama çorba içecek doğal olarak yaşamak için oda besleniyor mercimek çorbası yaparken 1 çay bardağı fazla koysa noluyor mesela bizim kadınlar cinlerin iblisin oyuncağı olmuş bence akıl nimeti ellerinden alınmış
Karısına yemek yapmama diye bişey olabilir mi ya? Şöyle tak tak tak tak bi salata, güzel bir ana yemek hazırlayacak. Sonra gel karıcığım yemeğin hazır diyecek. Yorgunsa bile yemek yapsın hatta. Kadın da teşekkürünü eder sonra ne tatlı.
Evlilik “yemek yapma zorunluluğu” sözleşmesi değil, ortak yaşam ortak emektir canım 🍲👩👧👦 Senin yapmayı sevmen ayrı, herkesin yapmak zorunda olması ayrı. Kimisi sever, kimisi paylaşır, kimisi dışardan söyler; yeter ki iki taraf da memnun olsun. Unutma, mutfak esir kampı değil, gönüllü çalışma alanı 😄
Cevap
9Cevap
Yapmak lazım saygın var sonuçta gadası
Feminazi, lqbgt, la havale bela kuvvete faydanın eseri.
Kadın kadınlığını yapmıyor, erkek erkekliğini.
herkes kendi sorumluluğunun yapıyorsa yaparım tabiki
Neden erkek gibi nefret ediyorsunuz? Koca düşünsün bunu, bize ne.
@ÆSHBORN Söylemelerine gerek yok, bunu tercih ediyorum zaten.
@ÆSHBORN Cansın🌹
peki eerkek kadının isteğini yorgun olsada yapmak zorundamı
aferin sana o zaman iyi bir hatunsun kocan şanslı
E eline sağlık yani sende haklısın
Hastaysa ya da çok yorgunsa zorunda değil
Ne güzel tebrikler.
Aç mı kalsın adam
olurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?