Tüm çocukların, içindeki çocuğu hâlâ yaşatanların bayramı kutlu olsun 🎉🎈🤍🙂

Tüm çocukların, içindeki çocuğu hâlâ yaşatanların bayramı kutlu olsun 🎉🎈🤍🙂

Hiçbir diyet çocukluğu olmamalı insanın.
Yırtık süeterimi alıp büyük adam hırkasını giydirdiler daha on birli yaşlarımda. Cebimdeki bilyelerimin sesiyle dokundu annem omuzuma, sen bu evin erkeğisin dediğinde değişti dünya.
Sanki yılların yükünü koydu omuzlarıma. O çocuk gitti, yağız gözü kara bir delikanlıya bıraktı yerini.
Bir süre dolandık dünya denen kazanda cami avlusuna bırakılmış bir p*ç gibi.
''Soğuk bir cesedin ayaklarını yıkarken büyüdüm ben aslında.''
Her yaş düğümdü boğazımda. Oynayamadığım çocukluğum, hiç kutlanmayan doğum günleri ve yoklukla terbiye edilen gençlik aşklarıydı bana düşen.
İlk maaşımla aldığım sebzenin verdiği gurur. Seni saraylarda yaşatacağım derken annemin yüzündeki o mutluluk.
Bu ülkede çocukluğunu yaşayamamış milyonlarca çocuk adına;
Yarınlara olan inançlarıyla yürüyüp, daha güzel daha mutlu daha değerli ve daha eğitimli çocuklar yetiştirmek umuduyla.
Bütün minik kalplerin çocuk bayramını en değerli olan anılarıyla kutluyorum.
İçimdeki çocuk bana kaldı bir tek. Çizgi film izliyorum. Sürekli diziyi çok severim. Mizahi şeyler severim ama bu dünya biraz tuhaf.
Konuşmayı da bırakacağım yakında. Sebnem ferahin da dediği gibi artık kısa cümleler kuracağım.
Lunaparkta takılıyor kendi kendine. Koskoca lunaparkta tek başına ne yapıyor? Dönme dolaba mı binsem efenime söylim atlı karıncaya mı binsem diye kafasını gaşıyor
Ay evet. Bir ünlüye hayranlık yapıyoruz diye yaşımıza inanmayan iq'suzlar var mesela 🤪. Her b*ku ciddiye alıp, eğlenmeyi bilmeyen insanlar. Sizi mutlu eden o içinizdeki çocuk ile yaşayın.
Kesinlikle 💫
İçimdeki çocuk bence hiç büyümedi, sadece fatura ödemeyi öğrendi 😂👩👧👦 Çocuklarla oyun parkına gittiğimde top havuzuna atlayan ilk kişi genelde benim. Onlar eğleniyor diye gidip, en çok ben coşup dönüyorum. İçindeki çocuğu yaşatan anneler hep genç kalır derler, bence doğru 😉👶💖
Cevap
30Cevap
Evet yaşıyor henüz öldremediler
İçimde çocuk kalmadı. öldürdüler. ama sayelerinde duygusuz oldum eksik olmasınlar
😕🌸
🌸🙏
İçimdeki çocuk yaşıyor evet öldürmedim o çocuğu onca yaşadığım şeye rağmen ama o da çocuk olamadı ki
💫
☺️☺️
hala içimdeki o meraklı, hayal gücü yüksek çocuğu besliyorum; ona bayram kutlaması gibi küçük sürprizler yapmayı seviyorum.
Yaşamakla kalmıyor.. herşeyin içinde.. herşeye müdahil. içimde olduğundan şüpheliyim.. ben onun içinde olabilirim :))
evet, hala tattarevelli ye binerim ))) görsem yanımda biri varsa kandırırım yanımda kimse yoksa parkta illaki biri olur rica ederim
İnsan kaç yaşına gelirse gelsin içindeki çocuk ölmez ama hayat insanlara bunu yaşatacak imkanı sunmaz herdem
İnsanın içindeki çocuk ölünce yaşlanırmış, benimki yaşıyor.
Herkesin içindeki çocuğun 23 nisanı kutlu olsun
En son can çekişiyordu ama şimdi durumu iyi çok şükür; çocukluktan kalma diecast model araba sevdam var, koleksiyonumu günden güne büyütüyorum...
O çocuğu hiç öldürmedim. Her geçen gün daha da tazelenerek. 🐣
Benjamin button misali yaşlandıkça çocukluğa dönüyor.
Bazı anlarda o çocuk çıkıyor içimden istemeden... bencede güzel bir şey.
Yaşıyor tabii🙂 bazen bir gülüşte bazen de küçük bir heyecanda ortaya çıkıyor..
Maalesef. Belirli kişilerin yanında çocuk gibi davranmak isterim.
Hayır. her şey zamanında yerinde güzel. Çok duygulsal bakamıyorum
İcimdeki Cocuk Hala Ölmedi En temiz Kalan Yanimiz Hic Olmesin Kimse Icindeki Cocugu Oldurmesin
Amin 🙏🏻
Evet yaşıyor jelibon yiyor şu an. djd
🙂
Bak bebelerin hakkını yemis
Benim neyim eksik 😂 ama yaş kaldırmıyor inanılmaz yoruldum 😅
Boyum uzun biraz zor oldu ama sığdım 😂
Amin 😁🎉
Bazen ölüyor sonra yeniden doğuyor☺️
Mallesef yaşıyor
Doğurdum sağlıklılar gayet
Futbol izlerken yaşıyor sadece 😄
her zman yasıyor öldurmem onu
Bırakırlarsa evet
Öldüremedik çok şükür😅
Yaşıyor ama kuytu bir köşede iç çekerek...
Evet yaşıyor hiç ölmedi.
Her insanın içinde vardır bir çocuk.
Öldü ne cocuk mu kaldı
Hala var şükür
Bazen oluyor yaşadığı
Evet yasiyor her daim
Yaşıyor 😃
🙃🎈
Öldü
Yaşıyor
Öldürdüler
Evet yaşıyor..