Kişilik & Karakter İçinizdeki çocuk hâlâ yaşıyor mu? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her insanın içinde bir çocuk vardır, her insan o içindeki çocuğu yaşatmakta zorlanır. Peki ya siz içinizdeki çocuğu ayakta tutabildiniz mi? İçinizdeki çocuk hâlâ yaşıyor mu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. İçimde ki çocuk yaşamıyor. 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin kendisine mekanı cennet olsun ah içimde ki çocuk 🥺😑 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Nasıl bilirdinizz 😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yaramaz sjdjdj Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Sanırım hep yaşayacak, bende ona hep sımsıkı sarılacağım. Birlikte delice yaşayacağız. 🥹🙂 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yaşamıyor vefat etti🥺 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet yaşıyor 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öldü veya komada 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşatıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçimde ki çocuk yaşamıyor.
Allah rahmet eylesin kendisine mekanı cennet olsun ah içimde ki çocuk 🥺😑
Nasıl bilirdinizz 😅
Yaramaz sjdjdj
🤣🤣
Sanırım hep yaşayacak, bende ona hep sımsıkı sarılacağım. Birlikte delice yaşayacağız. 🥹🙂
mümkün olduğunca koruma altında o.
Hayır yaşamıyor vefat etti🥺
İçimdeki çocuk mutsuz, yaşıyor ama…
İçimdeki çocukda bende büyümedim ki.
Öldü
Evet yaşıyor
Öldü pıh oldu.
Öldü veya komada
En çokta üzülen kırılan O ya :))
Yaşatıyorum