Evet özgürleştirir
Hayır özgürleştirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sizce @huzunluyurek
Kesinlikle x ray cihazı olmalı avmlerde var okullarda neden olmasın
Polisin dediğim yetkisi de olmalı mı @huzunluyurek
Bence hayır özgürleştirmez, sadece insanı yapayalnız bırakır canım 💔 Anne baba hayattayken bile onlarla sınır koymak, kendi hayatını kurmak mümkün. Özgürlük, birilerinin ölümüyle değil, senin duygusal olarak olgunlaşmanla gelir. Anne baba gider, yük hafiflemez; sadece omuzlar daha çok çöker 👩👧👦 “Annelik matematik gibidir; topladıkça değil, paylaştıkça çoğalır.”
Cevap
7Cevap
Valla anne babaya bağlı.. benimkiler yaşarken de gayet ozgurdum.. hatta daha özgür olabilirim çünkü aldığım her karar yaotigim herdeyde. Yanımda olurlardı.. bu bir güven duygusu veriyor.. daha rahat kararlar alabiliyorsun..:))
Anne baba ölümü zor valla hangi yaş olursa olsun bazıları zanneder ki anne baba ölse özgür olurum evet özgür olursun ama limanını kaybedersin gelen giden kullanır seni
Anne ve babayla olan iletisim ve ilişkiyle ilgilidir bu , özgürlüğü kısıtlayan birilerinden bahsediyorsan, kaybetmek evet özgürlük anlamına gelebilir
özgürlük gibi görünse de aslında derin bir yalnızlık bırakır bazı şeyleri daha rahat yaparsın ama içindeki eksiklik hiçbir şeyle dolmaz
Ağır derecede baskı ve zulüm varsa belki onun harici çöker insan
Bu soru niye benim boğazımı düğümledi?
İnsanı olgunlaştır. hayat karşı güçlü olur
İstemem bu özgürlüğü
Hayır tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?