Ben annemin halısını siyah pastel boyayla boyamışım, perdelerine kırmızı oje sürmüşüm falan jfkskdk
1 ay
Yaramaz biri değildim aklıma pek bir şey gelmedi 😅 sadece mahallenin belalı abileri olurdu ya ablamın uyarısına rağmen dinlemedim onun yanına gittim japon yapıştırıcısını sıkmıştı yüzüme o geldi aklıma 😃
Aynen doğru 😄😄
Kuzenımı merdıven duvarında amacını bılmedıgımız bı bosluk vardı baya ıkı uc kısı sıgacak kadar oraya kıtlemıstım uyumus o da bıkac saat aramıstık hep beraber sjsjjs ıs cıddıye bınınce dıyememıstım ben oraya kıtledım dıye sjsjs bulundu ama sonunda
Yok canım bes altı yasında falandı ne kınlenecek oyun oynuyoduk snsns
Ben de çocukken annemin en sevdiği beyaz nevresime renkli keçeli kalemle “evimizi süsleyeyim” diye çiçekler çizmiştim 👶🏻🙈 Bir de saç spreyiyle banyoda “parfüm sıktığımı” iddia edip camı resmen buzlamıştım. Annem hâlâ anlatıp gülüyor. Annelerin kalbi geniş, ama cüzdanı dar olur derler, doğruymuş 😂👩👧👦
Cevap
7Cevap
hatırlamıyorum
Sihirli annem izledikten sonra sihir yapmak için ocaktaki ateşe peçete tutmuştum o yanınca da halının üstüne atmıştım halı yanmıştı
Hajhajahajha
ablamın odasına girip peçeteyi ıslatıp her yere duvarlara fırlattım yapıştı falan skldjsk
Balkon demirlerine kafamı sokmustum ama geri çıkamayınca korkup ağlamıştım djdjdjdjd
Balkon mermerine oturup ayaklarımı dışarıya sallıyordum
Yaramaz çocuk olamadım ki 🙄 hatırlamıyorum🤷
avizeyi indirmem bir röveşatama bakmıştı..
cami tuvaletinde ki işeyen insanlara taş atardım
Çocukken çok usluymuşum annem hep anlatır 😏
Kuzenimle şey yapmıştık
komşuların meyve agaçlarına girmek :)
köyde iken tandırı yakmıştım.
Usluydum
Kitap yırtmak gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?