Benim de kızım olsa, çulsuz biriyle evlenmesini istemezdim

Benim de kızım olsa, çulsuz biriyle evlenmesini istemezdim

Pembe'nin yaptığı gibi evlenmeden önce bir şeyler isteme doğal bir davranıştır. Fakat bu şekilde direkt kızım evlenmezse beni kırgın ederim gibi bir şey söylemesi insanlık dışı gibi geliyor bana. Kendi kızını seviyormuş gibi davranırken de çok sert ve insanlık dışı bir tutum sergiliyor. Bana göre çok aşırı tepki olarak algılanıyor bu durum.
Haksız. kızım olsa her şeyden önce karakteri olan birini sevsin isterdim. para çalışılır kazanır ki dizi de en azından mesleği de vardı işsiz değildi.
Bir anne olarak “kızım üzülmesin, yokluk görmesin” duygusunu çok iyi anlıyorum 🍼 Ama mesele sadece para olunca iş raydan çıkıyor. Bugün parası olan yarın batabilir, tam tersi de olur. Önemli olan çalışkan, sorumluluk sahibi, saygılı biri olması. Para biter, karakter kalır; kızın damat değil, kader seçiyor aslında 😄
Cevap
17Cevap
Her insan evladının iyi hayat sürmesini ister ama parası olup adam olmayan birisini de kimse istemez gadası
Ennn sevdiiim adamdır bu adamm.. öyle çok severim , bunu ölee çok severimkii.. resmini er zaman cüzdanımda taşımak isterim 🤣
Haklı aşk meşk boş iş bunlar ve bunlarr gelip geçici evlenince önemlii olan sürdürülebilirlik
Onun niyeti sadece o değil ki kendi de nasiplenmek istiyo
Çullu ve şerefsiz olursa daha mı mutlu olur?
Ethemi iyi sağdı ama akıllı kadın örnek alın
😂😂
Pembe çok matrak biri ya
Haklı ve meşru
Aşkı da olsun parası da
Bende zengin olsam çulsuz biriyle evlenmezdim
Bende çulsuz birine vermem
Penpe ablam hep haklıdır beaa
Ben her daim haklıyım💅🏿
Pembeler hep haklıdır
@Ben_köpraa çulsuzum sorun olur mu 🥹
@Təntənõviç kozomın evlenmesini istemezdim diyo ben evlenmem demiyooo😅