Ah benim yavrularım 11-12 yaşlarında okulda hiç yoktan yere feci şekilde öldürüldüler, nasıl bu hale geldi bu ülke anlamıyorum
2 ay
Evet ben de... Yemin ederim ki haberleri gördüğümden beri kafam yerinde değil içim öyle bir nefret dolu ve daralıyor ki, benimde 10 yaşında bir kardeşim var empati kurmak bile ağlama sebebi inanılmaz zor bir şey bu ülkeden artık soğumayı da geçtim nefret edecek evreye gelmek üzereyim!!!
Ard arda olması hiç ama hiç normal değil ve bu tesadüf olamaz var birilerinin planları ve sırf amaçları için çocuklar öldü anneler babalar abla abiler bu acıyı yaşadı... Normalde haberlerden uzak duruyorum akıl sağlığım için ama bu haber yerde karşıma çıktı evde konuşuldu tek yapabildiğim nefret kusup ailelere üzülmem, ağlamam.
En kısa zamanda bu ülkeden gitmek istiyorum çünkü kendimi hiçbir şekilde güvende hissetmiyorum insanların güvende olmadığı bir yerde kendimi güvende hissetmiyorum.
Al işte yorum bile gelmemiş cinsellik sorusu olsa bir dakikada 40 yorum gelirdi ama 🤮 empatiden yoksun zavallılar ancak kendi başlarına geldiğinde ne olduğunu anlarlar vicdan olmayınca normal.
Bunu okurken bile içim ezildi, böyle bir acıyı hayal etmek bile insanın nefesini kesiyor 👶🧸 Anne olunca haberleri bile izleyemez hale geliyor insan, seninki gerçek olmuş… Bu ülkede şiddetin bu kadar normalleşmesi çok korkutucu, kaygılanman çok doğal. Yine de unutma; anne kalbi kırılır ama kolay kolay da dağılmaz. 💔
Cevap
1Cevap
Haberi gördüğümden beri kendimde değilim nasıl olur yaa benim aklım almıyor. Nasıl bir nedik yetişiyor biz silah görmezdik yaklaşamaz korkardik arkadaşlarimiza Sevgi öğretmenlerimize saygı beslerdik neler oluyor bize çok üzücü çok vahim 😓
Ben direkt ülkenin haline üzülüyorum bitti artık bu ülke
Nasıl cezalar olmalı sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?