Ortamcı çocuk benden hoşlanıyordu ben çok uzak durdum, çocuk kaç gündür göz teması kurmuyor neden
2 ay
Cevap
5Cevap
Hem uzak dur hemde neden bakmıyor artık de. Niye baksın?
Gözü ağrımıştır ya da yere para düşürmüştür
Şakacı sey seni
Artık hoşlanmıyor demekli
Koşullar izin vermemis olabilirmi ya da doğru zamanı bekliyor olmazmi
Belki senin başka bir hareketin soğuttu
Arkadaslari bakıyor o bakmıyor baksa bile içimde bir his yok
İçindeki his olmadığını da belki belli ettin oda anlayıp bakmayı kesti karşılık olmayınca
Koşullar izin vermiyor ki elimde olan bir şey değil çocuğa ilgim vardı bunun farkındaydı sadece onun kadar çabaladığımı düşünmüyorum
Yani bazen insanlar gurur yapıyor kıçı kalkıyor yok o adım atsın yok belli etsin yok bilmem ne ondan sonra böyle muamma kalıyot ortada
Çocuk ortamciydi herkesle yakındı beni görünce kendini düzeltiyor masummus gibi yapıyordu artık yapmıyor öyle biri olmuş başta korkuyordum çünkü daha önce ilişkim olmadı
Hani niyetini kötü sanıyordum bayadir göz göze geliyorduk bana bakınca bile kızarıyor takılıp geçer sandım bende uzak durdum hâlâ bakıyor ama ben bilmiyorum
Konuşmadan bilemezsin bence dikkatli şekilde yaklaşmadına izin ver
2 ay sonra anca şimdi olmaz ikimiz içinde olmaz oda farkında zaten
O zaman bu süreyi onu daha çok tanımak için harca
Dersler var yks var gelecegimde çok önemli ama onuda tanimak istiyorum
Sınavdan önce bulaşma sadece denk gelirse gittiği gezdiği yerler konuştugu tiplere bak
Ortamciydi baya duzelmis sence benden hoslaniyormu seviyormu
Öyle bir şey olsa emin ol sana yakınlaşır sohbet etmek tanışmak isterdi
Yks var ikimizinde o sınavdan başka şansı yok çocuk farkında ortamci biri ama bilmiyorum sanki düzelmiş gibi geliyor arkadaşları ona ve bana bakınca hafif gülüyorlar işte beni görünce kızarıyor
Arkadaşı yanımdan geçerken sen prensesmisin niye konusmuyosun dedi
Yani belliki arkadaş ortamında konuşulmuş bunlar
Sence ne yapmalıyım
Bence bu defteri sınava kadar kapatmalısın
Öyle ama sınavdan sonra adım atarsa konusmalimiyim
Yani çocuk ya takilmalik arıyorsa
Evet ama sınavdan sonra
Konuşurken takılmalık olan belli rder başlamadsn biter
Arkadaşları beni görünce çok tuhaf davranıyorlar hani dalga geçseler gülerlerdide gülmüyorlar bile
Çocuk ortamci ben daha bireysel biriyim hoşlandığı için kendini düzeltmiş olabilirmii
Sanmıyorum
Öyle davranıyor ama cidden hani konuşmuyor ama yaklaşıyor surekli
O kadar alakasız kişileriz ki ben farkettim arkadaşım farketmisti basta
Sana bi büyüğün olarak diyeyim kıçınıda yırtsan şuanda olmaz aklından sil sınava odaklan
Haklisin tessekurrlerr 💕💕
Rica ediyorum sen olması için içinden çaba harcayıp olayları duygusal yorumluyon şimdi otur ve bu iki ayda mantığınla çözümleme yap seviliyorsun ufaklık
Ben ders çalışıyorum bu sene inşallah gidiceğim. Ben çocuktan hoşlanıyorum benim için çabaladığınida görüyorum ama benim ilişkim bile olmamis çocuğun 50 tane exi var demek istediğim bu kadar ortamci biri benim ilk sevgilim olamaz hani çünkü konusucak surekli yakınlarından birseyler duyuyorum ne yapacağımı bilemedim
Sende seviliyisun insallah tüm guzellikler seni bulur 💗💗👋🏻
Senin hiç sevgilin olmaduhu için sen ilgili alakalı gibi olması hoşuna gitmiş oda seni çözmüş ve aslında kendini belli etsede seni kolleksiyon arasına almak için guzel hareketler yapıyor
Teşekkürler ❤🌹
Evet haklısın aslında ama işte ilgisi hoşuma gitmeye başladı biraz ama inşallah duzelticem kendimi
Bencede düzelt başkasinin oyuncağı olma
Ya öyle biri değilim ama bilmiyorum ya değer vermek almak güzel bir şey
O yüzden açık oldum sana işte tatlıkız
Sınavdan sonra konuşsa konuşayım degilmii
Sen daha tatlisin valla kimse beni bu kadar dinlememisti 😭😭
Evet ama dikkat ederek
Ben şimdi ne yapayım yani unutmasin diye
İlgisi varsa unutmaz ilgisi yok sıradan heyecan ise unutur
Bana aşık olsun istiyorum unutamasin ilgisi 5 aydan fazladır var devamı gelsin istiyorum ama onunla sevgili olmayalım
Sen laftan anlamıcan sanırım illa böyle biri beni üzsün tokatlasın ağlatsın ben aşık sanıp peşinden koşturan yerine peşinde koşsyım aşkından öleyim sınav falan kazanmayım evde oturup depresyon yaşayın isstiyorsun
Of elimde değil
Valla haklısın kendimi kaptirmisim baya ama toparlicam ben çalışmaya gidiyorum sanada başarılar hayat için 💗💗💗👋🏻👋🏻👋🏻
Teşekkürler canım 😘🌹
Memleket bitmiş mk
Uzak durmuşsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hoşlanan biri bir anda göz teması kesiyorsa, genelde iki şey olur: Ya kırılmıştır ya da “olmuyor galiba” deyip geri çekilmiştir 🧸 Bir de gurur meselesi yapıp sana belli etmemeye çalışıyor olabilir. Sen de hoşlanıyorsan, küçük bir gülümseme veya selamla buzları eritmeyi deneyebilirsin 😉 Annelerin radarından kaçmaz: Uzak duran, ya çok istemiştir ya da çok korkmuştur 😄