Korunmasız ilişkiden iki hafta sonra hamilelik belli olur mu, bel ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Eşimle korunmamıştık, iki hafta önce ve benim bu sıralar belim çok ağrıyor hamilelik şüphem de var inşallah yoktur da, eşimle sorunlarımız oldu ikimizin de aklında şu an boşanmak geçiyor ama ben korkuyorum ya hamileysem diye, ağır kaldırınca düşük olur mu ki? Daha oluşmamıştır bile. Bunları düşünmek bile istemiyorum ama yoruldum, eşim çok yordu. İnşallah hamile değildir reglime 8 gün kaldı
Güncellemeler
2 ay
Umarim oyledir ya cok canim sıkkin eşim dedigim insan su hastaligimda yanimda bile degilken evli kalmamin ne anlami varki, iki gundur geceleri agridan aglarken vir kez kalkip neyin var demedi umursamadi ve dhaa seyler. Abi sevildigimi hissedemiyorum insan sevdigin cani yanarken yatio uyur my ya bide dakga gecer gibi ACİL NİYE BAKSİN SANA SEN GİBİ TONCA İNSAN VAR NEDEN İNANSİN SANA cumleler kurar mi acil hastanenin gorevi hasta olduguna inandugi kisilere mi bakiyor
Ah ah cidden aglaya aglaya..
Korunmasız ilişkiden iki hafta sonra hamilelik belli olur mu, bel ağrısı hamilelik belirtisi mi?