Diğer İki haftalık gebelik belirtilerinde ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evde bildiğiniz yapılıp doğru sonuç veren testler var mı? İki haftalık gebelik belirtilerinde ne olur? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
selambebek07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Türk dizilerinden öğrendiğim kadarıyla mide bulantısı baş dönmesi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahahahaha ya😄 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Sade hafif ağırlık hissi 0 4 Yorumla 2001amircan 1 yıl Kaç gün gecikti adetin Yorumla Soran 1 yıl 4-5 gün var daha şüpheleniyorum sadece Yorumla 2001amircan 1 yıl Sade o kanda çıkar. İdrarda net vermez bu Yorumla Soran 1 yıl tamam sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiçbir belirti vermez 2 11 Yorumla Rodri0108 1 yıl Verir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok biliyorsunuz 🙂 ben doktorum Yorumla Soran 1 yıl bir şey sorabilirmiyim Yorumla Soran 1 yıl Eğer doktor iseniz Yorumla Rodri0108 1 yıl Doktor olabilirsiniz hamile kaldınız mı? 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaldım elbette yoksa sizde mi kaldınız? 😅 Yorumla Rodri0108 1 yıl Evet tabi 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Soran 1 yıl İlişkmden 1 hafta sonra açik kahverengi, pembe, vişne çürüğü renk kanamam oldu az az. İç çamaşirimdada leke şeklindeydi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 haftada zigot oluşumu olmaz Yorumla Rodri0108 1 yıl Kesinlikle bak hamilesin Yorumla
kerem_cemm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Daha belli olmuyorki 0 1 Yorumla kerem_cemm 1 yıl Kac yasindasin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karın şişer kanka 😀 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaahzha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka git kana baktır doğru sonuç o yarın mesai saati içinde sağlık ocağına git baktır Yorumla Soran 1 yıl Negatif çikarsa üzülürüm evliyim bebek istiyoruz :( Yorumla Soran 1 yıl Boşa umutlanip gitmek istemiyorum emin olduktan sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde öyleydik adet gününe 4 gün kala gitti kana baktırdı şimdi kucağımıza aldık 3 aylık oldu ☺ Yorumla Soran 1 yıl Allah İslam'a bağışlasın. Masaallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin Darısı size inşallah güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi dostun olarak geç kalma kana baktır beta kaçsa banada söyle Yorumla Soran 1 yıl tamam :( teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülme dua ve sabır Rabbim nasip edecektir yeterki güzel anne baba olun. Yorumla Soran 1 yıl 🥺insaallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdaki saçma yorumlara bakma yarın senden güzel haberler bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Tmaam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ☺☺☺☺ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türk dizilerinden öğrendiğim kadarıyla mide bulantısı baş dönmesi
Ahahahahahahaha ya😄
Sade hafif ağırlık hissi
Kaç gün gecikti adetin
4-5 gün var daha şüpheleniyorum sadece
Sade o kanda çıkar. İdrarda net vermez bu
tamam sağol
Hiçbir belirti vermez
Verir
Çok biliyorsunuz 🙂 ben doktorum
bir şey sorabilirmiyim
Eğer doktor iseniz
Doktor olabilirsiniz hamile kaldınız mı? 😀
Kaldım elbette yoksa sizde mi kaldınız? 😅
Evet tabi 😁
Hayırlı olsun
İlişkmden 1 hafta sonra açik kahverengi, pembe, vişne çürüğü renk kanamam oldu az az. İç çamaşirimdada leke şeklindeydi. Yerleşme kanaması olabilir mi?
1 haftada zigot oluşumu olmaz
Kesinlikle bak hamilesin
Mide bulantısı baş dönmesi
Mide bunaltısi
Hayırlı olsun
Daha belli olmuyorki
Kac yasindasin
Karın şişer kanka 😀
Hahahaahzha
Kanka git kana baktır doğru sonuç o yarın mesai saati içinde sağlık ocağına git baktır
Negatif çikarsa üzülürüm evliyim bebek istiyoruz :(
Boşa umutlanip gitmek istemiyorum emin olduktan sonra
Bizde öyleydik adet gününe 4 gün kala gitti kana baktırdı şimdi kucağımıza aldık 3 aylık oldu ☺
Allah İslam'a bağışlasın. Masaallah
Amin Darısı size inşallah güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi dostun olarak geç kalma kana baktır beta kaçsa banada söyle
tamam :( teşekkürler
Üzülme dua ve sabır Rabbim nasip edecektir yeterki güzel anne baba olun.
🥺insaallah
Burdaki saçma yorumlara bakma yarın senden güzel haberler bekliyorum
Tmaam
☺☺☺☺
Naptın?