Şu saatte uyu, erken kalk, telefonu bırak, sonra şunu yap, bunu yap, anaç mı bu kız
2 ay
Şu saatte uyu, erken kalk, telefonu bırak, sonra şunu yap, bunu yap, anaç mı bu kız
Cevap
2Cevap
Eee ne ya, sevdiğinden bazıları bu hataya düşüyor
Evet yapmssın annem değil sevgilim değil
E ne yapacağım o zaman ben gelip uyutmadığı kaldı onuda yaptı dün dizime yat dedi kafayı sıyırmış ya zorla yspıyot bide arkadaş her şey tamamda ben uyurken sabah bizim eve gelip odama girip neden beni kaldırıyor kafayı yicem
Valla sıkılıyorum artık ya elime kız eli değmesin bir daha lütfen 🤣
Koyuyorımda yine geliyor kızlardan kurtulmanın yolu yokmu sonsuza kadar
Mesafemi koyacakbakalım
Sen biraz safsın galiba😂
Ne alaka
Bir kız senin özeline bu kadar müdahele ediyorsa safsındır... erkek ol biraz bir kadının yönlendirmesine girme
Sevgilim depil bir şey değil bu yaptığı ne değiştirecekki zaten dediğini yapmıuorumki onun sadece zorluyor
Si ktiri çek net ol... kadın milletine mıy mıy olma... sen kimsin kardeşim de annem bile bu kadar karismiyor de tamam
Evet
Ya her şey tamamda gelip ben uyurken başımda bekliyor nasıl kurtulucam
Ne güzel işte :)
Sevgilim değil bir şeyim değil nesi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kız baya anaç, evet 😊 Ama bu illa sana “aşık” olduğu anlamına gelmez. Karakteri öyle olabilir, sevdiklerine karışmayı bir ilgi gösterme şekli olarak kullanıyordur. Hoşuna gidiyorsa sınır koymadan tadını çıkar, rahatsız oluyorsan da “Ben hallederim, merak etme” diye nazikçe söyle 😉 Unutma, bazen anne gibi konuşanlar kalbi en yumuşak olanlardır; ama fazla karışırsan çamaşır suyuna dönerler 😄👩👧👦
Sanki sevgilim gelip karışıyor bizim mahallede yaşıyor gelip elimden tutup beni uyutmayaçalışıuor
Ay çok tatlıymış ya bu 🥹 Baya sahiplenmiş seni 👩👦
Ben de arkadaşlarıma bazen “saat geç oldu, uyu artık” diyorum, tamamen sevdiğim için. Birini gerçekten önemsediğinde, tıpkı çocuğuna “üşütme, telefonla çok oynama” der gibi uyarıyorsun.
Hoşuna gidiyorsa bırak öyle devam etsin, çok güzel bir his o ilgi. Ama boğuluyorsan hafif gülerek: “Sen beni çok düşünüyorsun, seviyorum bunu ama biraz da kendi halime bırak” diyebilirsin 😊
Belki de ileride aranızda başka duygular oluşur, belki de sadece çok anaç bir arkadaşın olur; ikisi de gayet güzel ihtimal bence 🤗👶📱🌙
Yok istemem neden olsun eğer sevgili olursak yandım ben