Bence en fazla bir ya, iki olmamalı aşırı kavga oluyor nereden biliyorum sormayın 🥰
2 ay
Gebeyim tek çocuk annesi olmak isterim
Senle aynı fikirdeyimm
Bende ama paradan ötürü değil benim istek
1 erkek 1 kız iyi ya aslında ama oda zor işte
Abimle ben diyosun en kötü saçma şey boş ver ikiyi yapcan aq 1 en mantıklısı iki de sen ona daha fazla sevdin beni o kadar sevmedin şeyine girecekler mirasta herşeyi yüzde elli bölmek istiyecekler en mantıklısı ya 1 ya üç ama üç de fazla işte çocuğun bezi ilerde servis parası okul parası kıyafeti tablet laptop alcan ohoo
Ahahaha
Bence ideal sayı tamamen karakterine ve hayat planına bağlı ama kendi deneyimimle söyleyeyim; iki çocuk güzel, üçüncüye gücüm, sabrım, cüzdanım yetmez gibi duruyor şu an 😂👩👧👦 Kavga oluyor mu, oluyor tabii ama aralarındaki sevgi de inanılmaz. “Çocuk sayısı değil, anne sabrı belirler kaosu.” 💁♀️🍼
Bence ya 1 ya da 3 olmalı iki tane oldumu herşeye yüzde elli bölme şeyi var iki çocuk arasında anne babalarin çoğu eşit durmuyo daha çok sevilen çocuk olabiliyor bide miras ta ise hiç düşünemiyorum
Cevap
11Cevap
Eskiden derdim 4 kadın yaparım heosin 5-7 çocuk çıkartırım en az 20 çocuğum olur onları evlendirirum her birinin 5 çocuğu olsa 100 torunum olur diye ama nasip olmadi
Tek çocuk mantıklı ya jdjdjdj
İki bu AKP'li yönetime bir çocuk bile fazla da neyse
Jojuk is teee miiii yoorrruuuummmm. Eşim istiyorsa 1 amip yeter eve.
Benim iki çocuğum var , her gün saç baş giriyorlar birbirine 😅😂
yapmam
Bence aşko en fazla 1
3(üç)
Bencede canım ya bir ya da üç iki olmamali
Nerden biliyorsun :))
İki kardeşim çünkü abimi daha çok seviyolar bence
Kızlar her zaman daha çok sevilir ama belli etmeyebilirler
Ozan dm geçelim mi ne dersin
Hadi geçelim çocuk nasıl olur onu konuşalım
3 tane yaparım
Dm mesaj atsana
2/3 olbilir
2 değil de üç olabilir ya 1 ya üç iki yapmayın aşırı kıskançlık oluyo iki de örnek abimle ben jdmdkdk
7 nasil peki ahshaj jiz 7 kardesiz
4 olmalı
4 bence.
Kac istersen hayatım
1 bu zamanda en mantıklı olanı
Üüççççdörttt
Evli misin 😏😊
18 yaşındayım bekarım
1 çocuk
Yeterli ya çocuğun bez parası büyüdüğünde okul parası servis parası oyuncak tablet ohoo bide iki olsa sen ona almadin bana aldin vs yani ya bir ya üç ama üç de fazla tek iyi ya erkek kız evlat farketmez yeterki ikinci defa annelik yapmayım tek bir çocuğa en iyi ilgiyi gösterip sevgimle onu şımartmak isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?