Her iki ebeveynimin telefonunda da berbat ötesi şeyler gördüm. Birbirlerine söylemeli miyim? Ya da kendilerini böyle küçük düşürmeye ve kandırdıklarını sanmaya devam mı etsinler?
2 ay
herkesin pisligi kendine birak kendi pisliklerinde g4bersinler hic karisma isin icinden cikamazsin
çok teşekkür ederim💗
Siz karışmayın, arada siz kaynarsınız siz kötü olursunuz. Elbet birinden biri patlar
patlamayı mı beklemeliyim?
Bence sizin açınızdan en doğrusu o olur. Zor bir durum biliyorum ama bu şekilde arada kalan çok arkadaşım oldu. Günün sonunda onlar suçlandı hep
ama bu şekilde de gün geçtikçe günaha batmalarını izleyeceğim, daha kötü değil mi?
Sizce onlar bunu düşünüyor mu? Düşünselerdi zaten yapmazlardı
Öğrendiğim andan itibaren beni de o günaha ortak etmişler gibi hissediyorum.
Sizlik bir durum yok ortada, kendi pisliklerini kendileri temizlemeleri gerekiyor
Çok teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim
Bu yük gerçekten bir çocuğun/ gencin taşıyacağı bir yük değil 🧠💔 Önce şunu bil: Onların yaptıkları senin sorumluluğun değil.
İkisini de ifşa etmeye çalışma, bu seni sadece arada bırakır. Güvendiğin bir yetişkinle (abla, teyze, rehber öğretmen, psikolog) konuş, duygunu paylaş. Senin görevin “aile polisi” olmak değil, kendini korumak.
Unutma, anne-babalar da hata yapar ama faturayı çocuklar ödememeli 😉
Cevap
15Cevap
Bundan olumsuz etkileneceginden dolayi senin adina uzgunum.
Karışma bence. Çünkü aldatmayan insanlara madalya verecekler! Herkes aynı yolun yolcusu olmuş
Devam etsinler, karisma. Belki birbirlerinden haberleri vardir ama senin bilmeni istemiyorlardir, bu onlari utandirabilir. Gerek yok karisma
ben de utansınlar istiyorum.
Belkim ikisi de haberdar. İkisi de birbirinden habersiz aldatıyor olamaz
Olabilir mi böyle? Bence ihtimali yok.
Aynı yolun yolcusu diyorsun yani
Görmezden gel en iyisi
Daha taze olduğu için patlayasım var ama sanırım cidden zamana bırakmam lazım
Evet böyle konularda, üç maymunu oynamak her zaman iyidir sıkma canını
teşekkürler
Kanka emin ol birbirlerinden haberi var seslerini çıkartmıyorlar
Kaç yaşındalar ne zamandır evliler
ikisi de kırkı geçti ve 20 yıldır beraberler
Kaç kardeşsin
tekim
Telefonda neler gördün
Ne kadar süredir evliler kardeşlerin var mı telefonda gördüğün şeyler nedir
Onlar iyi olur sen kötü olursun karışma
Şu şeyden sonra onlar iyi olursa ben kötü yaparım. İnsan boyu kadar çocuğu varken yapmamalı bunları.
Haklısın da öte tarafta cezasını onlar çeker karışma
Haksızlığa susan dilsiz şeytandır da haksızlık gören kim burada? İkisi de aynı kafadan.
Ben sana doğru bi şekilde olayları kışkırtmadan fikir vermeye çalışıyorum sen bilirsin
teşekkür ediyorum
Rica ederim
Kim se bilmiyor sa sus
Pekii, teşekkür ederim.
Bırak devam etsinler
Bunları bildikten sonra yüzlerine bakamıyorum ki
Alışırsın zamanla bende bi kaç kere annemi mastürbasyon yaparken gördüm baba işe gittikten sonra da alıştım artık yapacak bir şey yok
Hiç bişey yapma güven bana
Vicdan azabı çekiyorum. En azından bitse daha iyi olmaz mı?
Bence geçecek ve alışacaksın, sonra iyi ki konuşmadım diyeceksin, bu gibi şeyler konuşulmaz. Konuşulmamalı
Ben bunu kabullenemem gibi
Zorundasın, bir aileyi yıkmaya hakkın yok, aile böyle de ayakta kalabilir ama sen bunu herkese dillendirirsen o ailede sen saha da mutsuz kalacaksın sadece sen se değil herkes daha da mutsuz kalır kimse kimsenin yüzüne bakmaz, son sözüm kendine iyi bak
Bu iğrençliği yapan sonuçlarına katlanmalı, çok teşekkür ediyorum yorumun için.
Suss
Sen kurtulmayı dene
nasıl?
Bırak karışma onlara ne halleri varsa görsünler sen de çalış kendi ayaklarının üzerinde dur ayrı bir eve çık ya da oku Başka bir şehre git
Ne gördün
Ne gördün
Bu gerçek mi yahu
Maalesef
Tam olarak aldatma mı sadece sohbet mi be..
Ne kadar ileri bilmiyorum, sadece sohbet gördüm.
Sexting vs mi bildiğin..
aynen
Profile istek atar mısın önemli.
Yaşlar kaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar