2 aydır sadece hastaneye gidip geldik, ama artık dışarı çıkmak istiyorum bebişle ama biraz çekiniyorum
2 ay
2 aydır sadece hastaneye gidip geldik, ama artık dışarı çıkmak istiyorum bebişle ama biraz çekiniyorum
Cevap
5Cevap
Hadi artık biraz cesaretlen Gerçi havalar çok soğuksa çıkma
Yanlış hatırlamıyorsun Annen yanında korkma
Ne çabuk yahu
Bence annen senin keyfine düşkün bir kadın yahu Torun kolay kolay bırakılır mı ya
Konforunu bozmak istemedi galiba
Damat Bey kaynanayı iyi misafir edemedi sanırım
Neden cekiniyosun çıkabilirsin bişey olmaz ki 2 ay olmuş toparlamistir kendini Bebek
Yok ya millet alışkın bişey olmaz bebeğe bişey diyecek halleri yok herkesin bebeği okuyor anlayisli olurlar kendini de bunaltma eve kapatıp da iyi gelir biraz dolaşmak
Ne diyordun kiziyormuydun millete laf mı soyluyordun
Başına daha beteri gelmiş desene 😅haletmisin sen
Birazdaha büyüsün oxamn çıkarsın eşin baksın sen tek çık yarım saat gez gel,😅
Havalar soğuksa bence acele etme
Kimse yok mu bir iki saatliğine ona bırakıp çıkabilirsin
O zaman sıkı giydir çık gez brlir şey llolmaz.
Anlamadım?
O zaman sorun ne? Neden cikamiyorsun
Şimdi anladım. Bende sen gibiyim. Ama emin ol kimsenin umrunda olmaz. Sen çık gez kafanı dagit. Bebek bu. Ağlarsa ağlar. Bı zahmet biraz anlayışla karşılaşırlar.
Anlıyorum ama dediğim gibi herkes sen gibi değil. Çoğu kişinin umrunda bile olmaz. Yani rahat olmalısın
Öyle iki ayda düzelmez bebek. Sen onu beklersen ohooooo. Sen en iyisi dediğim gibi her şeyi kafana takmayı bırakıp çik gez kafanı dagit. Yoksa sürekli evde bebekle kafayı yersin.
Rica ederim. Sağlıklı uzun mutlu ömürler dilerim çocuğuna ve sana. Hayırlı akşamlar
Eyvallah.
Neden çekiniyorsun ki
Herkesin evladı var insanlar anlayışla karşılar kapalı alana girmezsen sende rahat edersin zaten
Havalar ısındı diye dedim
Onu bilemem tabi
20 gun
Gezmeye :)
Çik ya bisey olmaz
Kendileri derken ikiz mi 😳
Cik gez hava al bisey olmaz
Tek basina mi?
Esinr kitle baksij hahah
Emzir?
Agladikca ver susar 😂
7/24 emzirirsen 120 beden olur 😂😂
Kolik mi
Hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben ikisiyle de 40 günü geçtikten sonra kısa kısa dışarı çıkmaya başladım canım 👶🏻 İlk başta evin önüne, sonra parka minik yürüyüşler gibi düşün. Kalabalık, kapalı AVM yerine açık hava her zaman daha iyi. Havanın ne çok sıcak ne çok soğuk olmasına dikkat et, üzerini de kat kat giydirirsin zaten. Unutma, bebek değil aslında biz panik anneyiz 😄🍼💕