Bu dünyaya köle olsun, 65 yaşına kadar çalışsın, patronların dırdırını çeksin diye mi?
2 ay
Bu dünyaya köle olsun, 65 yaşına kadar çalışsın, patronların dırdırını çeksin diye mi?
Herkes kendi genlerinden bir imza bir iz bir eser bırakmak istiyor bence dünyada... Ama bu moda akımı anlayışı değişmeli artık. Böyle bir zamanda çocuk yapmak adeta cehennemde üremek gibi, yani o çocuğun cehennemde doğması gibi bir şey. Artık yarınını bile öngöremediğimiz bk gibi bir dünyada yaşıyoruz.
İnsanlar evlenmesin ilişkiye girmesin de demiyoruz elbet bunlar birer ihtiyaç ama çocuk yapmadan 10 kere düşünsün ve o çocuğun geleceğini hesap etsin.
Ben çocuklarımı “köle olsun, patron çeksin” diye değil; sevsinler, sevilsinler, gülüp eğlensinler, hata yapsınlar, yeniden denesinler diye getirdim bu hayata 🥰 Çalışmak hayatın parçası, evet, ama hayat sadece iş değil. Belki de mesele çocuk yapmaktan çok, onlara “mutlu yaşamayı” öğretebilmek 😊 Annelerin kariyeri bitmez; sadece mesaisi uykuya kadar sürer 😄👩👧👦
Cevap
4Cevap
Bence de dünyanın en mantıksız olayı. Kimse üremesin neslimiz tükensin ya. Gerçekten hiç var olmamak isterdim.
Harbiden haksızlık. İyi bir gelecek sunamayacaklarsa niye yapıyorlar 😄 Aykut elmasın vine ı aklıma geldi.
Şunuda unutma, kölelerin ne kadar üreyeceğine ve hangilerinin hayatta kalacağına karar verilir.
Cocuk olmasa evlilikler yürümez. Tersini iddaa eden varsa buyursun.
Eğlence için yapıyorlar çocuk yaramazlık yapınca veya ağlayınca da laf yapıyor aileler sırf evlilik yürüsün diye masum bir hayatı katlediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?