İnşallah hiç bir çocuk bunu yaşamaz
inşallah hiç kimse bunu yaşamaz, çok fazla kan vardı her yerde
Ne kadar kan kaybım var emin değilim ama çok fazla kan kaybı olmuştu, bir kaza yaşadım, aşırı kanama oldu, sağ elimi cam parçası kesti. Sizce de bu kız çocuğu için bir travma olabilir mi? Düşünsenize elinizi kesiyor, vücut uzvu kopuyor, duvarlara kan sıçrıyor, siz de onu görüyorsunuz.. Bu gerçekten kız çocuğu için çok acı travma olamaz mı?
Tabiki zor ozelik le insanın kendi vücudundan bir anda kanın sicradigini görmek tramvay şok yaşatabilir yani düsünmek bile bazen nasıl kan kaybından ölmedim diye hayla düşünebiliyor geçmiş olsun diyelim inşallah tekrar yaşamasin
Allah razı olsun seninle aynı düşüncedeyim umarım hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz
çok kan kaybettim umarım hiç bir çocuk bunu yaşamaz..
Umarım
sayılır evet
Bunun kız olmakla alakası yok canım, bu herkes için travma olabilir 🧠💔 Hele ki genç yaşta, ağır kanama, hastane, dikişler… Beyin bunu “tehlike” olarak kaydediyor. Sonrasında kabus, elini görünce ürperme, kan görünce panik olma gibi tepkiler olursa bu travmanın belirtisi olabilir. Gerekirse bir uzmandan destek al, “güçlü insan yardım isteyebilen insandır” derler ya, anneler onu bile güncelliyor: “Güçlü insan, yardım isteyip sonra bir de çocuğun ödevini yaptırandır.” 😄👩👧👦💉
Cevap
1Cevap
Yani kişiden kişiye değişiyor beni pek etkilemiyor
Olabılır
cam parçası sağ elimi yüzük parmağımı çok derin kesti damara denk gelmişti kolumdan aşağıya kan akıyordu duvarlara kan sıçrıyordu çok fazla kan vardı her yere sıçrıyordu öyle görmüştüm.. Tarih Ekim 2015
Dusunursen travma sebebı yaratırsın Şu an parmagın yerındeyse sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?