Markete giriyoruz, para vermemek için poşet almıyor, elinde mi taşıyacaksın çayı? Bir TL'den kimse zengin olmaz değil mi?
2 ay
Markete giriyoruz, para vermemek için poşet almıyor, elinde mi taşıyacaksın çayı? Bir TL'den kimse zengin olmaz değil mi?
O zenginlikten değil aslında israftan kaynaklı bir şey. Poşeti gereksiz ve çöp gibi görüyorlar. Eve poşet doldurmak istemiyorlar. Alsam mı almasam mı diye düşünüp neyse ya ev şurası zaten diyorlar.
Bana çok saçma geliyor bir ürün alanda poşetsiz elde taşınmaz bence. Çay aldık mesela kocaman paket çayı elde taşımak çok saçma geliyor. Gittiğimiz market uzak olmasa ben de gerek yok derdim ev uzak olunca poşet lazım oluyor
Bence de saçma ama inan parayla alakalı bir şey değil. Annem bazen almak istemiyor neden almıyorsun diye sorduğumda ev poşet dolu, çöpe mi atalım onca poşeti diyor. Yani poşetleri geri verme şansı olsa öyle yapacak. Değişik düşünüyorlar. Bunun yerine markete giderken bez çanta götürebilirsiniz, çok kullanışlı oluyor.
Haklısın ama benim annem israf olur diye değil de para gitmesin diye poşet almıyor bence çünkü normal hayatta da alışveriş yaparken cimri birisi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?