Eşim ileride anne babasıyla birlikte yaşamamızı ve onlara bakmamı istiyor, bu evliliği sürdürmeli miyim?

Evlendiğimin 2 ayından sonra eşim ve kardeşi dükkân açtılar, eşim tamamen oraya yoğunlaştı. Ben de gurbet geliniyim, çok yalnız kaldım. Pazar günleri de olmak üzere eşim çalışıyor. Evlendiğimiz zamandan beridir de ben aileme ileride bakmak istiyorum, onlar elden ayaktan düşerse düzenimizi bozar, aile apartmanına gideriz ve onlarla ilgileniriz diyor. Sen de annemin ve babamın yemeğini yapmak zorundasın diyor, hatta annemle de ilgilenirsin diyor. ChatGPT ben şu an gelecekteki hayatımın güzel olacağına umutlanıp şu an eşimle vakit geçirmiyor oluşumuzu problem etmiyorum ama eşimle bu konuşmaları yapınca da ne yapayım annemi babamı çöpe mi atayım diyor, onların hayır duasını alırsak her şey yolunda gider, ben babamdan böyle gördüm, o babası ile yaşlılığında ilgilendi ben de bu yoldan yürüyeceğim diyor. Arkadaşlar görüyorum ki bu adamla ne bir geleceğim ne de şu an umudum olmamalı gibi hissediyorum, yanlış mı düşünüyorum
Eşim ileride anne babasıyla birlikte yaşamamızı ve onlara bakmamı istiyor, bu evliliği sürdürmeli miyim?