Biraz kendinizi geliştirin kopyala yapıştır yapmayın lütfen komik oluyorsunuz
2 ay
Ciddiye alıyorsanız uzun yaşamazsınız zaten
Kızlar da erkekler içinde her lafı sokup
Erkeklere ihtiyacımız yok
Erkekler olmadan yaşarız
Diyip
Sonra erkeklerin arabasında s*kso cekerken bana sormadılar geleceğin annesi olmayı..
Ciddiye almayacaksınız
Babasının gururu lafını duydum duyalı hiç anlam veremedim, zaten sosyal medyada da genelde ilgi ve cinsellik düşkünü kızlara hitap edildiğini görüyorum.. Ama "geleceğin annesi" kelimesinde ne var anlayamadım, bu sözün nesi seni rahatsız ediyor, sen de "geleceğin potansiyel annesi" değil misin?
Bu laf gerçekten çok eskidi, üstüne naftalin kokusu sinmiş gibi 😂 Bir çocuğu “babasının gururu”, “geleceğin annesi” diye tanımlamak sanki kendi kimliği yokmuş gibi hissettiriyor. Çocuk, çocuk işte; önce birey. Anne olmak da istemeyebilir, baba gururu olmak da. 👩👧👦 Anneler bilir; etiket değil, karakter büyütür.
Cevap
11Cevap
Bence bu laflar hâlâ güzel, ama kopyalayıp yapıştır olunca samimiyeti kaybediyor. Belki biraz daha kendi cümlenizi kurun, etki daha güçlü olur.
Çok basit ve çirkin cümleler bunlar , bu tarz cümleleri de dikkat ederseniz ancak cahil kendini geliştirememis basit insanlar kullanıyor zaten
Babasının gururu kolay kolay modadan düşmez
Eskiler mezar oldu ama ülkenin sığ kafası belli bir model olduğu için o değişmez.
Onların babalarının gururu kuku kadar demek ki
Bazen bazı lafları karşı taraf hak eder. O yüzden bazı laflar eskimez. İnsanların ve eşyalarin mobilyalarin ömrü olur lafların kelimelerin değil
Çift şerit otoban olsun o zaman, çok yeni ve yaratıcı 🤪😂
Eskimedi eskimicek
boş ver takma insanları banada neler neler diyolar
Genç kızların ilham perisi diyelim 😄
Yeni trend ne peki
Saçma bence
Pp niye öyle
Bu o gruba giriyor işte
Hangi grup
*
Fahi se
Nereden biliyorsun 😂