İnfertilite Günlüğüm: Tüp Bebek Öncesi Cym Plus Sperm Arttırıcı İlaç (1. Haftadan 16. Haftaya Adım Adım) ?

Herkese selamlar arkadaşlar,

Eşimle uzun zamandır çocuk hasreti çekiyoruz ama maalesef çocuğum olmuyor. Git gel, tahliller derken bende kısırlık (infertilite) problemi olduğunu öğrendik. Üreme sağlığı falan insan bu yaşta konduramıyor kendine, psikolojik olarak epey çöküntü yarattı bizde. 2026 yılındayız, tıp bu kadar ilerlemişken işi şansa bırakmayalım dedik ve kalkıp Acıbadem Hastanesi'ne gittik.

Verdiğim testte sperm kalitem maalesef 4 milyon civarı çıktı. Sadece sayı değil, sperm hareketliliği de bayağı sıkıntılıymış. Hoca sonuçlara bakıp hemen o maddi manevi yıpratıcı tüp bebek tedavisi sürecine bizi sokmak istemedi. "Tüp bebekten önceki son çıkış yolumuz bu" diyerek bana Cym Plus adında bir sperm arttırıcı ilaç yazdı. Gittiğimiz doktor da epey tecrübeli, eskiden televizyon programlarına falan çıkan, yüz binlerce aileyi bebek sahibi yapmış bir hoca. O yüzden dediklerine ister istemez itimat ettim.

Hoca muhabbet arasında anlattı; bu ilaç Hollanda'dan ithalmiş ve özel doğal bir formülü varmış. Hatta hoca gülerek, "Ta 2012 yıllarında bu Cym Plus'ın TV reklamları falan çıkardı, o dönem resmen patlama yapmıştı" dedi. Hollandalı firma o yıllarda bu formülle Türkiye'de neredeyse kullanan herkesi çocuk sahibi yapmış. Sonrasında Türkiye'den yurt dışına o kadar çok sipariş ve istek gitmiş ki, adamlar bu yoğun talep üzerine tekrar Türkiye pazarına sağlam bir giriş yapmışlar. Hoca, "Şu an tekrar piyasaya hakim olmaya başladılar, benim kendi hastalarımdan da kullanıp hızlıca sonuç alan çok kişi var" dedi. Ben sağda solda duyduğum Proxeed, Inmen gibi markaları sorunca da; onların aslında Cym Plus'ın muadili gibi sonradan çıktığını, bunun çok daha üst düzey laboratuvarlarda üretildiğini ve piyasadaki en iyi sperm arttırıcı seçenek olduğunu söyledi.

Nasıl alacağımı sorunca da "İstersen hemen eczaneden al başla, istersen de acelen yoksa resmi sitesinden sipariş ver" dedi. Çıktım eczanelere sordum, fiyatı bana biraz yüksek geldi, ben de kendi sitesinden sipariş verdim. Şu an kullanmaya başlayalı daha 1. haftamdayım.

Amacım bu yolda çektiğimiz bu yükü birbirimizin üzerinde hafifletmek ve ebeveyn olma duygusunu yaşamak 💞🥹👶

Yorumlarda desteklerinizi mutlaka bekliyorum 🙏

Ben tedaviye bismillah deyip başladım, gelin bu süreci forumda beraber takip edelim istedim. Hem birbirimize yoldaş oluruz hem de süreci baştan sona paylaşırız:

Aranızda daha önce eşi, dostu, yakını veya kendisi Cym Plus kullanan var mı? Sizin tedavi süreçleriniz nasıl geçti?
Kullanıp da tahlillerde o güzel artışları görenler kendi hikayelerini ve ne kadar süre kullandıklarını bizimle paylaşabilir mi?
Bir de bu yollardan geçen tecrübeli abilerim, kardeşlerim infertilite deneyimleriniz var ise aktarır mısınız? Tedavi olurken sperm kalitesi nasıl artar, bizim evde uygulayabileceğimiz sperm sayısı arttırma yolları nelerdir?
Burayı bir günlüğe çevirelim, gelişmeleri hep beraber konuşalım. Ben test verdikçe sonuçları buraya yazacağım. Şimdiden tecrübelerini paylaşanlardan Allah razı olsun, umarım hepimiz tez zamanda o güzel bebek haberlerini buradan veririz.

İnfertilite Günlüğüm: Tüp Bebek Öncesi Cym Plus Sperm Arttırıcı İlaç (1. Haftadan 16. Haftaya Adım Adım) ?