Eşimin sperm sayısı çok düşük, nasıl artırabiliriz? 🥺 İnfertilite sürecinde Cym Plus kullanan var mı?

Eşimin sperm sayısı çok düşük, nasıl artırabiliriz? 🥺 İnfertilite sürecinde Cym Plus kullanan var mı?

Merhaba Herkese

Uzun zamandır sadece okuyordum ama artık ben de yazmak istedim… Belki aynı infertilite sürecinden geçen biri vardır diye.

Yaklaşık 1-1,5 yıldır infertilite ile uğraşıyoruz. Eşimin sperm sayısı düşük, son sperm testi sonucunda 8-10 milyon civarında çıktı. Doktor kontrolündeyiz ama buna rağmen sperm sayısı artırma konusunda ekstra neler yapabiliriz diye sürekli araştırıyorum.

Tüp bebek tedavisi de denedik ama maalesef olumlu sonuç alamadık. Bu yüzden doğal yollarla sperm artırma, beslenme, vitamin ve takviye gibi konulara yöneldik. Özellikle erkek infertilitesi yaşayanlar için önerilen ürünleri inceliyorum.

Son zamanlarda Doktorumun da tavsiyesi üzerine Cym Plus ürününü araştırmaya karar verdim. Sperm sayısı ve sperm kalitesi artırma konusunda etkili olduğu yazıyor.

Aranızda Cym Plus kullanan var mı?
Sperm değerlerinde (sperm sayısı, hareketlilik vs.) artış yaşayan oldu mu?
Ne kadar sürede etkisini gördünüz?

Bu süreçte insan gerçekten çok yoruluyor ve çaresiz hissedebiliyor… O yüzden sperm sayısı artırma konusunda deneyimi olan, özellikle takviye kullanan varsa yazarsa çok sevinirim 🙏

Şimdiden teşekkür ederim 💛