Uzak olduğunu düşünüyorum ama. Ebeveynlerimden birinin kuzeninin çocuğu. Doktora gideceğimde bilmiyorum korkuyorum
2 ay
Uzak olduğunu düşünüyorum ama. Ebeveynlerimden birinin kuzeninin çocuğu. Doktora gideceğimde bilmiyorum korkuyorum
Cevap
9Cevap
Uzaktan derkenn dıdının dıdısının dıdısının dıdısıysa sorun yok hala emmmi dayi teyze cocuklari filan degllsenn sorun olmaz
Babamın kuzeninin çocuğu ne oluyor bilmiyorum.
Yok kız dedigim gibi dıdının dıdısının dıdısının dıdısı çok cok uzaktan akraba bile degilsiniz siz bu yönden bir sey olmaz insallah Rabbim de göstermesin Allah anali babali saglikli mutlu sıhhatli hayırlı ömürler versin sizlere
Sağlıklı dopmama ihtimali var. amaa allahtan ümit kesilmez🙏🏼
Evlilik dışımı
Evet
Ailenle konuş evlenin bebeksde sorun olmaz
Aile maalesef miras ve bilmediğim olaydan polislik bile oldukları miras dısın dolayı kavga var benim işim çok zor
Bebek var sorunlar biter emin ol bebek kimse karşı gelemez
Haberi var mı ailenin bundan?
Neden?
Reşit değilsen ebeveynin olmadan Dr a gidemezsin bu konuda
Reşitim korkum aile olan şeylerden dolayı. dusmanlık var
Bu kötü. Çocuğun sağlıklıdır eminim. Benim akrabalarında amca, hala, dayı çocuklarıyla evlenen çok ve çocuklar hepsi sağlıklı.
Kim bu nasıl uzaktan akraba
Babamın kuzenin çocuğu
İnşallah olmaz
Olabilir sonuçta akraba
evlenin
Aileden düşmanlığımız var maalesef çok seviyorum kendisini oda beni ama geçmişte olan olaylardan dolayı🥲
ee çocukk
Birşeyler yapıcaz umuyorum
evlenirsiniz siz
Umarım
haberi var değil mi
Bilmiyor da söyleyeceğim yeni öğrendim çünkü bende
bırakmaz seni
Korkmana gerek yok bence
Evli olduğun birisi mi bu
Yok
Kim peki tam olarak onu de nir
Detayda demistim
Tam detaylı dememişsiz istersen özelde anlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Akrabalık derecen baya uzak, akraba evliliği riskinin en yüksek olduğu grup değilsin canım, önce onu söyleyeyim 🍼 Ama yine de hamilelikte risk tamamen sıfır diye bir şey yok, bu her gebelik için geçerli.
En doğrusu bir kadın doğum uzmanına gidip akrabalık derecesini net anlatman, genetik testleri de konuşman 👩⚕️ Unutma, internet değil doktor kesin konuşur; anne olunca da wifi’den çok sezgine güvenirsin 😉