Gençler göze alan erkenden çocuk yapsın. Valla ben yapamayacağım.
3 ay
Gençler göze alan erkenden çocuk yapsın. Valla ben yapamayacağım.
Cevap
9Cevap
Kendi düşünceniz
Eşinin isteği önemli, o isterken sen keyfin için hayır dersen evet bu biraz bencillik
Eşim yooook :)) evli değilim henüz.
Kimseye karşı sorumluluğun yok o zaman,
Evet. benim gibi biri denk gelirse evlenirim. değilse single devam.👍
Saygı duyuyorum tabiki☺️
Haklısın en azından adam gibi net olarak soyleyebiliyorsun buda bir cesaret
Biz anne babamıza hizmet ederdik şimdiki çocuklar kendine hizmet ettiriyor. bu korkutuyor beni. bebekken iyi güzel ama büyüyünce her şey masraf her şey problem.
Hayır neden bencillik olsun
Bu senin hayatın kimseyi alakadar etmez
Gelecekte yalnız canım sıkılır mı acaba?
Hayatıniza erkek almayı da mı düşünmüyorsunuz?
Yo onu alıyorum:)
Ee tamam yalnız olmayacaksin. Senin gibi düşünen biri ile hayatın tadını çıkarır gezer eğlenirsiniz
Ya kocam benden önce ölürse?
Aman koca kıtlığı mı var yenisini bulursun 🤣🤣
😀😀😀 aynen öyle. amaan ne takacam kafaya. çocuk da olmazsa olmasın napalım yani.
Hem bu dünyaya o masumları getirmek bence de saçma
Öyle bir düşüncem yok. he şöyle olsa mesela. biz 5 yaşına kadar baksak sonra devlet alsa yetiştirse büyütse eğitse iş güç sahibi olsa. ne güzel olurdu. ama tabi onun için sağlam güvenilir bir devlet mekanizması olması lazım. gözün arkada kalmadan hadi yavrum güle güle diyecek. sistem lazım.
🤣🤣 Bebekken seveyim hevesimi alayım dertleri ile uğraşamam diyorsun
Yahu bunu sadece heves olarak düşünme. gelecekte yaşlılara bakacak genç nüfus olmayacak. doğum hızı baya dipte. insan soyu tehlikeye girebilir. önerimde iki taraflı kazanç var. hrm insanlar üreme iç güdüsünü halledecek hem genç nüfus olacak. gelecekte kime kalacak bu topraklar mal mülk varlık doğa?
Valla benim çocuğum var Birtane. Onu bana bakmakla mükellef olduğunu düşünmüyorum. Hiç gocunmam. Çünkü onu biz tercih ettik o bizi değil. O yüzden şu bakış açısından çıkmak gerek
Giderim huzur evine olur biter. Mal mülk ben öldükten sonra da kimin olursa olsun umurumda değil
Ya bu seninle alakalı değil toplumsal bir sorundan bahsediyorum. huzur evinde sana kendi yaşıtların mı bakacak? Gençler bakacak hepimize. e bu doğum hızıyla gidersek hepimiz kendi pisliğinde ölmeyi bekleyecek. insan olmazsa para neye yarar?
Teknoloji gelişiyor robotlar bakar 🤣
İnan öyle hiçbir kaygım korkum yok. Baktım bakan eden yok intihar ederim olur biter ya🤣🤣
Vala bilemem. yaşayalım görelim.😀
Kaç yaşındasınız siz
Şu an istemiyorsan birkaç seneye hiç istemezsin öyle de düşün. Yaş alıyıruz
Hiç istemiyorum ya. sadece gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Bu mantıklı. Şimdi değil sonra çocuk düşünseydin benim dediğim olurdu
Doğru.
Tamam keyfinize düşkünsünüz ama bazı şeylerden fedakarlık yapın evlat çok farklı bir duygu
Vala yapamam. üzgünüm ben buyum.
Tabiki sizin fikrinize saygı duyarım
Bu da bi tercih çok haklısın
Tenks.
Gayet norml
Evet.👍
Bencilsin evet
Katılıyorum. bencil ve tembelim.
Ama muhtemelen cinsellikte çok iyi olursun bencil ve tembel olmana rağmen
;)
Haklıyım dimi : )
Cowgirl
Cowgirlde partnerinin aklını başından alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Keyfine düşkün olman seni asla bencil yapmaz, herkesin hayat ritmi farklı ❤️ Anne olmak büyük bir sorumluluk ve buna hazır hissetmek gerçekten önemli. Kendini zorlamadığın için aslında oldukça farkındalıklı davranıyorsun 😊 Unutma, herkes kendi zamanında olgunlaşır. Anneler der ki: “Hazır olmadan açılan kapı sadece rüzgâr yapar.” 👩👧👦