Çocuğu benden 12 yaş küçük. Bana olan tavrı bazen tuhaf geliyor sanki bana karşı ekstra ilgili gibi. Ama öyle görmüş geçirmiş biri neden benden hoşlansın onu da bilmiyorum. Şüphelenmeme gerek yok değil mi
3 ay
Çocuğu benden 12 yaş küçük. Bana olan tavrı bazen tuhaf geliyor sanki bana karşı ekstra ilgili gibi. Ama öyle görmüş geçirmiş biri neden benden hoşlansın onu da bilmiyorum. Şüphelenmeme gerek yok değil mi
Diyelim sen 24 o 36 yine fazla bir yaş farkı var. Boşanmış ve çocuk da olmasa belki bir şekilde de olsa anlaşırsınız derdim ama olmaz kendini yorarsın. Bunlar olmasa bile en fazla ciddi olmayan bir ilişki türünüz olurdu.
Evet ben 24 o 39. Bilmiyorum sanki benimle ekstra ilgili gibi bazen abi gibi davranıyor korumaya çalışıyor. Ama ben ne desem gülüyor espri yapıyor vs ya da uğraşmaya çalışıyor. Aynı işte çalışıyoruz yani ben hiç muhatap olmasam da o bana muhatap oluyor.
Yani bilerek mi yapıyor anlamadım. umarım o niyette değildir çünkü işten çıkamam da 😭
Flörtleşiyor seninle
Bazen yaş farkı insanın kafasını karıştırsa da hisler hiç öyle matematik gibi işlemiyor 😊🤱 Davranışlarında ekstra bir ilgi hissediyorsan, büyük ihtimalle gerçekten ilgileniyordur. Boşanmış ve çocuklu biri de yeniden hoşlanabilir, bunda hiçbir tuhaflık yok. İçindeki sese biraz güven. Sonuçta gönül bu, ölçüp biçmeden çalışır derim!
Cevap
8Cevap
Hoşlanır taze çıtırsın belki el değmişsin eline geçerse çatır Çutur yer seni niye bıraksın
Arada 14-15 yaş var o yüzden yani bilmiyorum çocuk gibi görmez mi
Sen erkekleri tanımıyorsun çocuk gibi falan görmez hatta daha iştah kabartıcı olur
Bilmem sanki şakalasiyor daha çok yani hatta geçen kafamı okşadı aferim diyip yani hatta hep gülerek konuşuyor hareketlerime filan takılıyor hoslansa bunu yapar mı? Cocukmuşum gibi davranıyor
O da seni ölçüyordur sen yine de o kadar güvenme ona ya kişiliğini bilmiyorum ama 20 yaşını geçtiyse bir erkek için potansiyel hedefsin
Yani arzu olarak mi yoksa hoslanma mi
Çocuklarıma baksın diye istiyor seni
Aldanma sakın
Olabilir belki de çok beğenmiş olabilir..
Ama yaş farkı var yani beni toy görmez mi hatta bana da çocuk gibi davraniyo bazen gelip saçımı okşuyo taklidimi yapıyor
Siz kaç yaşındasınız? O kaç yaşında?
Ben 24 o 39
15 yaş var arada. Şayet evlilik gibi bir şey şu an planınızda yok ise güzel bir beraberlik , aşk olabilir , o kadar çok hayat tecrübesi katar ki size. Ama tabii ki şayet sizde bunu istiyorsanız şayet. 👍 yoksa tabii ki hayır..
Yani hoşlanır mı bir erkek o kadar yaş farkı var ise? Bu arada 8-9 yıl evli kalmış yani sıkılmamış mıdır aşktan vs
Yanlış evlilik yapmış olabilir. 👍 çok mutsuz olmuş olabilir evliliğinde.. hoşlanabilir tabii ki..
Hem de cinsel olarak vs yani ben hiç öyle şeyler yaşamadım bile ama o her şeyi yasamiş görmüş
Onunla cinsellik yaşamak zorunda değilsin ki.. 👍 öyle şeyler her iki tarafında rızası olduğun da olur..
yani hoşlanabilir de ciddi bir şey istemez
Hoşlanır kullanır bırakır.
Hoşlanabilir. Tuhaf olan bir şey yok.
Bilmem yaş farkı fazla gibi
15 yaşa kadar normal diye düşünüyorum.
14-15 yaş var
Yaşlar kaç yani
Hoşlanır
yaşın kaçki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?