6-7 haftalık hamileyim ve oldukça gergin süreçler oluyor bilirsiniz. Doktor olarak Gaziantep Ncr Hastanesi Emel Peri Canpolat hocaya gitmeyi planlıyorum. Daha önce giden bilen ya da başka ilgili doktor önerecek olan var mı?
3 ay
6-7 haftalık hamileyim ve oldukça gergin süreçler oluyor bilirsiniz. Doktor olarak Gaziantep Ncr Hastanesi Emel Peri Canpolat hocaya gitmeyi planlıyorum. Daha önce giden bilen ya da başka ilgili doktor önerecek olan var mı?
Merhabalar Gaziantep doktorlar hakkında pek bilgim yok ama bir jinekolog olarak size tavsiyem tek bir doktorla ilerleyin hamilelik takibinize ve doktorunuz çok rahat olabileceğiniz birisi olsun seçiminizi güzel yapın
Bazı noktalarda sanki kızıyor gibi ama sorularımı cevaplıyor. Biraz gebeliğin ilk dönemlerinde alıngan da olabiliyoruz bir kere daha gidip tepkisini ölçüp ona göre devam edeceğim sanırım
Kızması çok yanlış siz bir gebe olarak istediğiniz soruları tabiki sorucaksınız ve oda yanıtlayacak mecbur rahat olup arkadaş gibi anlaşabileceğiniz bir doktor bulun ama en önemlisi buldğunuz doktor ile sonuna kadar gidin
Eğer kafanıza takılan sorularınız sorunlarınız varsa yardımcı olurum benimle iletişime geçerseniz rahat rahat sorabilirsiniz hanımefendi
Çok teşekkür ederim sizinle iletişime geçeceğim
Sizi bekliyorum hanımefendi yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Ben de hamileliklerimde doktor seçerken en çok rahatlatan yönü ilgisi ve açıklayıcı olması olmuştu 🍼💞 Emel Peri Canpolat’a giden birkaç anne arkadaşım vardı, özellikle ilk trimester kaygılarında çok sakin ve destekleyici olduğunu söylemişlerdi. Sen de mutlaka bir görüşme yapıp enerjini ölç der. Sonuçta anne kalbi, Wi-Fi gibi, bağlantıyı hemen hisseder 😄
Bir kere gittim daha önce ama yakınlık olarak bilemedim aslında. Biraz tepkili yaklaşımı oldu gibi ama ilk süreçlerde alıngan yapımız da olduğu için bilemedim
Cevap
3Cevap
Sana tavsiyem cht gpt ye sor en ayrıntılı o sana anlatır
Sorduğumda yorumları verdi aslında.
Tamam işte normal bir arkadaş gibi sor ona o daha çok açıklar
Tamam deneyeceğim teşekkürler
Rica ederim
LİV Hospital'de Merve hoca var. Adı sanı olan bir hoca. İyi diye biliyorum.
Başka şehirden mi geleceksiniz
Yok Gaziantepdeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?