- Ne demek istiyorsunuz, dediğinizi duymuyorum 🤦🏻
- Çünkü hepiniz ne demek istediğimi anlayacak kapasitedesiniz
- Ama ben salalağım, bende anlama kıtlığı var, bana 3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlat derseniz 🙄 ayağımda terlik olsaydı kafanıza atardım

Evet biraz öyle. Büyümekten değil, büyürken aşınmaktan ürküyor insan. Bir de veda edemeden koptuğun birileri varsa büyümek zorunda kalıyorsun. Kırıldığımızda , bize ağır gelen yükleri taşımak istediğimizde, güvenimiz sarsıldığında.🚬
Hep haklıyım 🙄
Genellikle 😂
Büyümenin tek yolu düşmek değildir, ama düşmek çoğu zaman öğreticidir hatalarını gösterir farkındalık kazandığındırır kendini tanımana yardımcı olur bazılarıda başkalarının yaşadıklarından öğrenir düşmeden büyür...
Az da olsa var olması bir ümit 🙃🌸
Maalesef evet.. Defalarca düştüm.. Yeniden kalkıp devam ettim... şimdi her şey yolunda gibi. Olmayanı da artık ben zorlamıyorum.. Olursa olur olmazsa da böyle ölüp gidicem..
Büyümek için illa düşmek şart değil ama insan en derin dersleri genelde düşünce öğreniyor. Tıpkı yürümeyi öğrenen çocuk gibi; düşe kalka dengeyi buluyor. Hayat da biraz böyle. Acıtmayan tecrübe pek kalıcı olmuyor maalesef. Ama her düşüş kalkmaya engel değil, yeter ki pes etme 💛👩👧👦 Unutma, düşmeyen çocuk bisiklete binmeyi öğrenemez 😉
Cevap
5Cevap
Düşmeden de büyümek mümkün gadası
Kardeşim ne anlatıyorsun tam olarak, biraz net konuşsan daha iyi olur ya.
En dibi görmeden yükselemezsin
Düşmek, yara almak, kalkmak, yorulmak, görmek, duymak, tatmak, hissetmek lazım.
Büyümek için düşünmek değil, hayatın yükünü sırtına aldığında başlarsın.
Hayatta iki şekilde öğreniriz deneyerek bazen hata yaparak ve bazen düşünerek fark ederek
Ahmet düşme sakın! 🙂 düz yoldan ilerle patikalar devirir
En azından bi tökezlemek lazım diyorum
Düşmelere doyamadık 😅
Bana terlik at
Düştüğün hatayı bida yapmıyorsun ve büyüyorsun
Düşmemek icin büyümen lazim
Evet düşmek lazım
Zoru görmeyen hayatı kolaylaştıramaz
Sevilmek lazım
Çok düştüm çokkk
Düşe kaşka öğrenilir
Düşe kalka...