Gençken yaz ayları çok güzeldi de şimdi 2 bebekle yaz gelmesin diye bakıyorum 🥲
3 ay
Merhaba, çocuk büyütmek maalesef kendinden vermekle oluyor, özellikle kadınlarda. Kendini ihmal etmek, zevklerinden ya vazgeçmek ya da ertelemek zorunda kalıyorlar. Ama mümkün olduğu kadar hobilerine ve kendine de zaman ayırmaya çalış
Öyle daha çok annelere kalıyor. İnşallah yazın 1 kez de olsa kendime vakit ayırırım 🙏
İnşallah planlayabilirsiniz bunu, mental anlamda dik ve diri kalman gerekir, çocuklarını daha iyi yetiştirebilmek için bile buna ihtiyacın var.
Bunu dile getiriyorum ama bencil bir eşim var tam 5 saattir FIFA oynuyor, mola verince de sigara hiçbir muhattabı yok... maalesef
İşte seni her anlamda en çok zorlayan şey de bu olsa gerek, yalnız bırakılma hissi
İnanın öyle sevgi, saygı beklentim yok insan olduğumu ve artık yorulduğunu görse keşke
5 saat oyun başından kafasını kaldıramayan birinin pek etrafında olup bitenleri görme imkanı yok gibi sanki
Sorun oldu sanırım
Ben de evde oturmak istiyorum kahve tatlı yapmak istiyorum ama bizimkiler bırakmıyor her şey deli dolu hepsini ayrı ayrı severim ama Her akşamdan piknik çekirdek kola Okey de olmaz
Shhshs kesinlikle
Ahahahah bide gitmezsen eve gelip zorla götürüyorlar dövüyorlar 🤦🤦
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Yaz gelince iki çocukla evden çıkmak bile mini tatbikat gibi oluyor 😅 Ama park keşfetmek, sabah serinliğinde yürüyüş yapmak bize iyi geliyor. Bazen deniz yerine dondurma mutlu ediyor insanı 🍦👶 Yaz zor ama bir o kadar da hatıra dolu. Anneysen tatil değil, vardiya değişir sadece! 🌸💕
Cevap
9Cevap
planım yok
O günler eskide kaldı simdi evde pinekleme zamanı
Ben gencim geziyom valla sana Allah kolaylık versin 🥲
Yaza çok güzel planlarım var
Kız noldu mesaj atamıyom
Kıbrıs Sahil
Evlenince boyle olyo
Gül'ün de dikeni var. 😅 Şaka bir yana belki büyüdüklerinde bana zaman kalır
Çoğul kullandığına gore Allah kolaylık versin
Allah razı olsun 🙏