Her doğum yapanın karnı böyle olmuyor veya böyle oluyorsa bile böyle kalmıyor bu tür şeyler önlenebiliyor aslında çatlak kremleri var çatlaklar oluşmadan önce sürülüyor bunların olma sebeplerinden en sık olanı birden çok hızlı bir şekilde kilo almak kilo çatlaklara sebebiyet veriyor ama doğum sonrası düzenli beslenme ve sporla geçebiliyor.. aynı zamanda çocuk doğurmak o kadar kolay değil kendinden bir şeyler kaybediyorsun maalesef
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Bunu kim abartmışsa tebrik ederim kadınları üretmekten ürküten çalışma olduğu için 😃 😂
Bu resmin gerçekle alakası yok doğum yapan bütün kadınlar bilir doğum yapmayan genç kızları korkutma amaçlı bir çalışmadan başka bir şey değil sahtekar küreselci piyonların yaptığını düşünüyorum 😃
Ben de ilk doğumdan sonra aynaya bakıp uzun uzun incelemiştim o çizgileri. 🤍 İnan çoğu zaman zamanla rengi açılıyor, toparlanma oluyor ama tamamen silinmesi zor. Nemlendirme, bol su ve sabır en büyük destekçiler. Ama şunu unutma, o izler bir canın hatırası. 👶 Annelik biraz da “iz kalsın ama kalp dolsun” işi. 💕
Bu dogum yapan bir annenin karni değil , bu asiri obez iken 20 kilodan cok daha fazla kilo vermis burinin karni deri fazlaligida ellerinin altinda diye dusunuyorum
Ezczanelerde bunun için doğum sonrası çatlak kremleri var yanlış hatırlamıyorsam onları kullanın derim en kötü ihtimal güzellik salonlarında bu tarz sorunlar için işlem yapılıyor diye biliyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
3 ay
Hamile döneminde hergün yağ sürmeliydi bence olduktan sonra gitmesi zor